Studentenjobs in Gent, Leuven en Antwerpen: een overzicht | Student Life | Student.be

Studentenjobs in Gent, Leuven en Antwerpen: een overzicht

studentenjobs in Gent, Leuven en Antwerpen

Studeer je in Gent, Leuven of Antwerpen? Dan is dit artikel zeker en vast nuttig voor jou! Als student in een van deze drie steden denk je er misschien wel over na om een studentenjob te doen. Maar hoe begin je nu aan die zoektocht? Hieronder volgt per stad een waaier aan mogelijkheden om de ideale studentenjob te vinden.

GENT

Als je nog niet zo goed weet wat je nu precies wilt doen, dan kan je zeker eens langsgaan bij het interimkantoor ‘Manpower’. Zij zullen jou met veel plezier helpen tijdens je zoektocht naar de ideale studentenjob in Gent. Als je graag in de verkoop aan de slag wilt gaan, dan zijn er tal van mogelijkheden. Je kan alvast eens aankloppen bij de talloze winkels in de veldstraat en de supermarkten verspreid over heel Gent.  Werk je liever in de horeca? Ook dan heb je een waaier aan mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld bij de McDonals of Quick aan de slag. Kies je liever waar, wanneer en met wie je werkt? Neem dan zeker contact op met Mise en Place of Flying Service, want daar vormt een flexibele studentenjob geen enkel probleem. Of als je graag fietst, dan is koerier bij Deliveroo een goed idee! Is horeca niet echt je ding? Geen paniek. Help je graag anderen? Neem dan eens een kijkje op de website MySherpa en word de perfecte bijlesgever. Zoek je eerder een marketinggerichte studentenjob, dan kan je bij Hamilton Bright terecht. Spreek je graag mensen aan op straat? Dan kan je fondsenwerver bij Pepperminds worden. Genoeg keuze dus! 

LEUVEN

Studeer je in Leuven en wil je graag een centje bijverdienen maar heb je geen idee wat je wilt doen? Dan raden we je aan om eens langs te gaan bij Tempo-Team, zij zullen samen met jou je opties bekijken. Want er zijn er alvast héél veel. Werk je graag in de horeca, dan kan je eens een kijkje nemen op de website van Flying Service, of bij de McDonalds of Quick aan de slag gaan, of koerier spelen bij Deliveroo. Ook de supermarkten en andere winkels bieden tal van mogelijkheden om jouw verkoopskills te verbeteren. Toch liever iets anders? Bij MySherpa kan je je inschrijven als bijlesgever voor eender welk vak en voor eender welke leeftijd. Als je liever een marketinggerelateerde studentenjob doet, dan ben je bij Hamilton Bright aan het juiste adres. Of ben je super enthousiast en hou je ervan om mensen te overtuigen? Dan ben je dé ideale fondsenwerver voor Activate! Alvast genoeg opties! 

ANTWERPEN

Als student in Antwerpen kan het handig zijn om wat extra zakgeld te hebben. Ben je op zoek naar een boeiende studentenjob? ASAP, een interimkantoor, staat je graag met raad en daad bij! Ben je de gedroomde verkoper? Dan kan je in een supermarkt of kledijwinkel aan de slag, of misschien droom je er wel van om hamburgers te verkopen bij de McDonalds of Quick. Wil je je job combineren met een stevige workout? Ga dan als koerier aan de slag bij Deliveroo. Zit werken in de horeca in je kleren? Dan biedt Mise en Place misschien wel jouw ideale studentenjob aan. Studeer je iets met marketing? Dan kan je voor een studiegerelateerde job bij Hamilton Bright gaan. Of droom je ervan om voor de klas te staan? Dan kan je alvast wat oefenen door als bijlesgever bij MySherpa te werken. Ben je iemand die mensen heel makkelijk kan overtuigen? Word fondsenwerver bij Pepperminds en laat je aantstekelijk enthousiasme de vrije loop. Eindeloos veel mogelijkheden!

Hier vind je alvast een ruim aanbod aan verschillende studentenjobs. Student.be wenst je alvast veel werkplezier!

 

 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid