Studentenjobs in Leuven: een handig overzicht | Student Life | Student.be

Studentenjobs in Leuven: een handig overzicht

studentenjobs in Leuven

Studeer je in Leuven en zit je op kot? Dan heb je waarschijnlijk al heel wat avondjes doorgebracht in de talloze cafés op de Oude Markt. Groot gelijk! Helaas kunnen al die drankjes en versnaperingen wat duur uitvallen en blijft er op het einde van de week niet veel meer over. Daar bestaat gelukkig een oplossing voor: een studentenjob zoeken. Hieronder geven je een handig overzicht van welke soorten jobs je zoal kan doen. 

Weet je eigenlijk niet zo goed welke studentenjob bij jou past? Of wil je eens iets anders uitproberen? Dan valt het aan te raden om eens langs te gaan bij het kantoor van Tempo-Team. Zij staan ervoor gekend studenten bij te staan bij hun zoektocht naar een studentenjob die bij jouw wensen aansluit. Er zijn alvast héél veel verschillende mogelijkheden.

Heb je de horeca-kriebel te pakken? Dan zegt Flying Service je misschien wel iets. Bij hen kan je tal van horecagerelateerde studentenjobs doen, gaande van afwasser tot kelner of helper op bepaalde events. En een groot voordeel: flexibiliteit vormt bij hen geen enkel probleem! Natuurlijk heb je ook de meer voor de hand liggende mogelijkheden, zoals bij de McDonalds of Quick aan de slag gaan. Of hou je van fietsen? Dan is koerier bij Deliveroo dé ideale job voor jou. 

Ben je een geboren verkoper? Breng dan eens een bezoekje aan de winkelstraat en kijk eens of ze in de eindeloze kledingwinkels een extra kracht zoeken. Niets gevonden die jou aanstaat? Niet getreurd, je kan je verkoopskills ook naar een hoger niveau tillen door als verkoper in een supermarkt te werken. Een extra voordeel: vaak vind je wel een supermarkt dicht bij jouw woonplaats, waardoor je je alvast niet ver moet verplaatsen! Of ben je een heel vrolijk type en deins je er niet voor terug om onbekenden op straat aan te spreken? Dan ben jij de geknipte fondsenwerver voor Activate.

Ben jij eerder het type die een studiegerelateerde studentenjob wil doen? Dat is altijd een goed idee om je cv al een extra boost te geven. Studeer je voor leerkracht of denk je erover na om je lerarenopleiding te doen? Dan biedt MySherpa een unieke kans om jouw ‘teaching skills’ al verder te ontwikkelen. Ga aan de slag als bijlesgever voor eender welk vak én kies zelf aan welke leeftijd je het liefste les wil geven. Volg je een sales- of marketinggerelateerde studie? Dan moet je bij Hamilton Bright zijn. Hier kan je een waaier aan taken binnen het sales- en marketingveld uitproberen. 

Wil je nog wat meer inspiratie opdoen? Neem hier een kijkje en vind jouw ideale studentenjob!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Technische Copywriter

  Sherlock SEO Agency Studentenjob
  2650 Edegem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid