Studentenjobs voor IT studenten | Student Life | Student.be

Studentenjobs voor IT studenten

Je kunt wel zien dat meer dan genoeg opties zijn voor de IT studenten die op zoek zijn naar een ander soort studentenjob. IT baantjes betalen veelal goed en je leert natuurlijk een boel als je de praktijk ingaat.

Tijd versus geld. Als student ontbreekt er gedurende het studiejaar steeds wel één van deze twee componenten. Tijdens examenperiodes zelfs allebei… Wellicht helpen je ouders je een handje, maar om de boel wat kracht bij te zetten, steek je toch beter zelf je handen uit de mouwen. Start je zoektocht naar een leuke studentjob! Je doe tje CV en je portemonnee er een groot plezier mee. Wij hebben toffe studentenjobs voor IT-studenten voor je op een rijtje gezet.

Studentenjob in de cybersecurity

Het aantal websites stijgt met de dag, daar hoort een goede beveiliging bij. Cybersecurity is door de ontwikkelingen op technologisch gebied een van de grootste sectoren waar werk te vinden is. Bedrijven willen er alles aan doen om hun website en hun server zo goed mogelijk te beschermen. Bedrijven zijn daarom op zoek naar specialisten die ondersteunen bij een veilig en stabiel netwerk.

Studentenjob als IT developer 

Diverse bedrijven zijn op zoek naar IT developers voor de ondersteuning van hun bedrijf met het onderhoud en verbetering van hun platformen. Dit heeft betrekking op de interne structuur van de webpagina, maar het kan ook gaan over het ontwikkelen van een bepaald soort applicatie voor het bedrijf. Aangezien de vraag naar IT-developers momenteel hoog is en het aanbod laag, (of veelal in de schoolbanken) kun je hier perfect op inspelen.

Studentenjob app ontwikkelaar

Mocht je de studentenjob IT developer van hierboven tof vinden en lijkt het cool om je met applicaties bezig te houden kijk dan of je kan ondersteunen bij het ontwikkelen van de nieuwste apps. Als applicatieontwikkelaar ga je je specialiseren in het bouwen en opzetten van applicaties. Bijt jij je vast in de code om de applicatie zo soepel mogelijk te laten draaien.

Voor een groot overzicht van de jobs als IT student, neem je een kijkje bij de studentenjobs.

Je kunt wel zien dat meer dan genoeg opties zijn voor de IT studenten die op zoek zijn naar een ander soort studentenjob. IT baantjes betalen veelal goed en je leert natuurlijk een boel als je de praktijk ingaat.

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Junior .NET Developer

  Ventigrate Startersjob
  2550 Kontich
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • 2019-01-11
  =job.status_text

  MICROSOFT DYNAMICS NAV DEVELOPER

  AT RECRUITMENT Startersjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • 2018-10-01
  =job.status_text

  IT BUSINESS ANALYST Haven Antwerpen

  AT Recruitment - Katoen Natie Startersjob
  B-2060 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid