Test jouw design creativiteit | Student Life | Student.be

Test jouw design creativiteit

Doorzoek de wereld van vorm en kleur

Formica Group Europe, fabrikant van afwerkingsmateriaal en de uitvinder van Formica® laminaat, nodigt studenten in Belgie uit om deel te nemen aan deze pan-Europese design competitie.

Exploreer de wereld van vorm en kleur en herontdek het concept licht door gebruik van Formica® laminaat. De uitdaging? Kijk op een andere manier naar licht armaturen voor interieurtoepassingen en maak daarbij gebruik van een selectie van de 600 verschillende  laminaatdecoren uit de Formica® Collection!

De concepten van de studenten worden beoordeeld door de Amerikaanse designer, Art Director and Pentagram partner Abbott Miller, de Zweedse architect, designer en oprichter van Claesson Koivisto Rune (CKR) Eero Koivisto, de Formica Corporation Group VP of Design & Innovation Renee Hytry Derrington, en Formica Group Design Manager for Europe Eva Hoernisch.

De winnaar gaat naar huis met een splinternieuwe Apple® iMac® en met 1,000€. De tweede en derde prijs bestaat uit respectievelijk 700€ en 450€.

Hoe meld ik me aan?

Interesse voor deelname registreer je via de website: www.formica.com/formations. Formica Group Europe neemt dan contact met jou en jouw onderwijsinstelling op.

De uiterste inleverdatum voor jouw designs is op 18 december 2015.

Formica Group Europe is ook actief op Twitter @FormicaGroupEU en studenten worden uitgenodigd om hun ontwikkelingen te delen door gebruik van hashtag #FormicaFormations

Voor meer informatie over de wedstrijdregels, voor inspiratie advies, informatie over de juryleden of voor vragen, ga naar onze wedstrijdpagina: www.formica.com/formations

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid