Student.be en Tifogame gaan op zoek naar de student met de meeste voetbalkennis. | Student Life | Student.be

Student.be en Tifogame gaan op zoek naar de student met de meeste voetbalkennis.

Tifogame en Student.be op zoek naar de student met de meeste voetbalkennis

Tifogame en Student.be gaan op zoek naar de student met de meeste voetbalkennis.

Op 14 juni 2018 om 17u gaat het WK voetbal in Rusland van start. Het gastland neemt het op tegen Saoudi-Arabië in de openingsmatch.

Vanaf dan nemen de beste teams ter wereld het tegen elkaar op om de felbegeerde titel van wereldkampioen van Duitsland over te nemen. Het Wereldkampioenschap voetbal 2018 Rusland zal het straatbeeld overheersen, zeker in de studentensteden. Op dat vlak lijken we toch al iets meer op de onze Noorderburen, zeker nu België tot de outsiders behoort. Een versierde stad draagt bij tot dat groepsgevoel. We mogen ons verwachten aan zotte taferelen als de Belgen de moeilijke klip van de kwartfinale, waarschijnlijk in de vorm van Brazilië of Duitsland weten te omzeilen.

WK voetbal in de blokperiode 

Voor de studenten valt het wereldkampioenschap vlak in de blok. Een zegen of een vloek? Het is maar hoe je het bekijkt. Een student heeft immers voldoende ontspanning nodig. Als je een goed evenwicht kan behouden tussen blokken en ontspanning nemen, dan zijn de examenperiodes, periodes die je voor de rest van je leven zal onthouden. Maar liefst 240.000 Vlaamse studenten zullen de wedstrijden van de Rode Duivels moeten afwisselen met lange sessies blokken.

Gratis WK Pronostiek: leuke ontspanning tussen het blokken door.

Om het allemaal nog wat leuker en interessanter te maken komen Tifogame en Student.be af met een leuk initiatief, namelijk een mega gratis WK-pronostiek om te kijken wie de student is met de meeste voetbalkennis.
Surf naar https://www.tifogame.be/student en doe gratis mee. Je voorspelt alle matchen en kiest je wereldkampioen. De winnaar ontvangt een jaarabonnement op een magazine of krant naar keuze. ( en ja, … dat mag zelfs voetbalmagazine zijn)
Uiteraard moet je goed studeren om een tweede zit te vermijden, maar dat betekent niet dat je niet hier en daar een wedstrijdje kan mee pikken en vooraf geen pronostiekje mag invullen.
Misschien heb je wel meer kennis van voetbal dan van je cursus statistiek, geschiedenis of economie? Het lukt vlot om in 5 minuten de pronostiek in te vullen. En wat is er leuker dan nadien nog eventjes te filosoferen en te debatteren met je medestudenten over het WK.
We wensen te benadrukken dat de actie van Tifogame en Student.be gericht is op amusement. Het is volledig gratis en zal je geen financiële “buis” opleveren, zoals echte sportweddingschappen wel eens kunnen veroorzaken.

Extra dimensie 

Je kan in groep of individueel deelnemen. Als je nog eens extra wil meten met je vrienden dan kun je ook gratis een vriendengroepje aanmaken op Tifogame en zo tegen elkaar spelen. Er vallen ook nog andere prijzen te winnen die zeker de moeite waard zijn.


Klik HIER om deel te nemen

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid