Toekomstige technische bachelor? Waar wacht je nog op om bij de MIVB te komen werken? | Student Life | Student.be

Toekomstige technische bachelor? Waar wacht je nog op om bij de MIVB te komen werken?

Ben je binnenkort afgestudeerd? En wil je graag je loopbaan starten in een bedrijf dat mee is met de nieuwste technologieën en je een dynamisch en vernieuwend werkkader en mooie loopbaanperspectieven biedt? Doe dan zoals Emre en kom bij de MIVB werken!

Emre, waaruit bestaat je functie?

Ik ben nu al 2 jaar technisch klerk in de stelplaats Elsene. Concreet betekent dit dat ik bij vaststelling van averij aan een tram insta voor het opsporen van de oorzaak of oorzaken (gaat het om slechte bekabeling, een defect apparaat, een probleem met de deuren enz.), voor het nagaan wat niet werkt en voor het stellen van een diagnose zodat de onderhoudsmedewerkers de nodige herstelwerken kunnen uitvoeren.

Wat vind je leuk aan je job?

De functie van technisch klerk is een heel afwisselende en polyvalente functie. Je verveelt je geen moment ! Om te beginnen zijn de trams waar we aan werken niet allemaal dezelfde. In mijn stelplaats in Elsene alleen al zijn er meer dan 100 trams, van allerlei generaties gemengd. Verder is de averij en de oorzaak ervan ook vaak heel verschillend. Daarom is mijn functie verre van eentonig ! En dat is net goed ! In feite ben ik constant aan het groeien in mijn functie, want ik leer elke dag bij en dat is heel motiverend. En ten slotte heb ik toch ook de indruk dat ik, op mijn niveau, de mobiliteit van de mensen verbeter door hen trams en installaties in perfect werkende staat ter beschikking te stellen. Kortom, ik voel mij nuttig en dat is toch magnifiek?

Heb je een boodschap voor mensen die bij de MIVB zouden willen solliciteren?

De MIVB zoekt en rekruteert veel nieuwe medewerkers om alle lopende en toekomstige projecten goed uit te voeren. Het is een droombedrijf voor al wie een technisch diploma in de elektromechanica, elektriciteit of bouw heeft. Waarom  Omdat we weten dat we op ons niveau een bijdrage kunnen leveren aan bijvoorbeeld de aanleg van een nieuwe tramlijn of de automatisering van de metro, maar ook kunnen meehelpen aan het goed doen functioneren van het netwerk enz. En verder kunnen we bij de MIVB nog veel bijleren via het aanzienlijke aanbod aan opleidingen, maar ook gebruik maken van de doorgroeikansen binnen de onderneming. Je moet echt ook bij ons komen werken! Je zult je prima vermaken bij de MIVB!

Wil je graag bij ons komen werken? Bekijk dan snel onze jobaanbiedingen! Heb je vragen? Onze ambassadeurs zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Gerelateerde vacatures

 • 2020-08-30
  =job.status_text

  Young Starter (M/V)

  STIB/MIVB Startersjob
  1000 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Technische Bachelor (M/V)

  STIB/MIVB Startersjob
  1000 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid