Top deal voor Studenten: Koop 1 ticket voor Parijs en krijg er 1 gratis! | Student Life | Student.be

Top deal voor Studenten: Koop 1 ticket voor Parijs en krijg er 1 gratis!

super leuk voor studenten

trein tickets voor studenten

Uitzonderlijke deal ! Vertrek met z’n tweeën naar Parijs voor de prijs van één !

December is de maand van alle tradities: het openen van de eerste chocolade in je adventkalender, een glaasje glühwein op de kerstmarkt en last minute beginnen met je kerstinkopen. Er is één vraag die elk jaar terugkomt: “Wat zijn je plannen voor nieuwjaar?” En dan begin je te denken, te aarzelen, verschillende opties te vergelijken die het afgelopen jaar het best zullen afsluiten!

En waarom niet nieuwjaarsavond in Parijs doorbrengen? Dankzij Izy kan je nu super goedkoop naar Parijs heen- en terugreizen: één ticket kopen, een tweede gratis! Samen reizen: eenvoudig en Izy!

In 2uur30 kan je met de Izy treinen van Brussel-Zuid tot in het hart van Parijs! Met 2 dagelijkse reizen in de week, en tot 3 op vrijdag en zondag, kan je zelfs heen en terug op één dag om te gaan brunchen of naar een tentoonstelling te gaan!

Heb je reeds het gekste feestje gepland? Ben je volop bezig met de blok? Maak gebruik van dit aanbod om tijdens de wintersolden naar Parijs te vertrekken en van de elegante en trendy Franse winkels te genieten!

Dankzij Izy, vertrek nu in groep naar Parijs !

Aanbod geldig van 6 december 2016 tot 18 december 2016 voor reizen van 26 december 2016 tot 15 januari 2017.
Aanbieding geldig voor minimaal 2 personen en maximaal 6 personen per reservatie voor de tarieven Standaard en Standaard XL. Zie algemene voorwaarden op
Izy.com.

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid