Twee perstitels om te ontspannen in deze stressvolle tijden! | Student Life | Student.be

Twee perstitels om te ontspannen in deze stressvolle tijden!

ontspannen met Flair en Sport/Voetbalmagazine

We beleven momenteel allemaal momenten van intense stress! Om te ontspannen, sporten sommigen onder ons, anderen genieten van lekker eten, anderen zitten uren voor de tv of bekijken een serie. Wist je dat lezen je ook kan helpen ontspannen? Ben jij niet het type dat graag boeken verslindt? Waarom laat je je dan niet verleiden door sporttijdschriften of ‘feel good’ magazines, zodat je in alle rust kunt ontspannen?

Dankzij 4UCampus bieden wij studenten de mogelijkheid om thuis even rustig uit te blazen aan een lager tarief! We stellen je hieronder twee titels voor die ideaal zijn om eventjes volledig te relaxen: Het Sport/Voetbalmagazine en Flair!

Hét magazine voor de sportievelingen onder ons : Sport/Voetbalmagazine

Ben jij een echte sportman- of vrouw of  eerder een amateur? Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws in de sportwereld? Dan is het Sport/Voetbalmagazine zeker iets voor jou! Je vindt er reportages over nationale competities, artikels over internationale wedstrijden, interviews met onze grootste Belgische sporters, of ze nu in België of in het buitenland actief zijn. Je vindt er ook een beknopte samenvatting van alles wat er in de loop van de week is gebeurd. En… elk nummer heeft zijn eigen gigantische poster! Beleef jouw favoriete sport nog intensiever!

Geniet nu van kortingen tot -41% door hier te klikken

Zorg goed voor jezelf met Flair

Welk beter tijdschrift dan Flair om jezelf een pauze te gunnen? In Flair vertellen mensen over hun moeilijke momenten, hun belangrijke beslissingen en hun geluk. Welkom in het echte leven! Bovendien geeft Flair je elke week grote kortingen. Ongelooflijke promoties voor overnachtingen in luxehotels, een gastronomisch diner tegen miniprijzen of kortingen op wellness-activiteiten! Daarnaast geeft Flair je elke week inspiratie met schoonheids-, mode- en stylingtips.  Tot slot kan je meer over jezelf te weten komen: ontdek hoe andere mensen hun lichaam, hun relatie, hun seksleven ervaren en leer meer over jouw verlangens, jouw ambities, enz.

Geniet nu van kortingen tot -30% door hier te klikken en ontvang een welkomstgeschenk! 

We hebben je zonet twee titels voorgesteld, maar misschien ben je wel op zoek naar iets anders? Neem een kijkje op de website en ontdek onze uitgebreide catalogus van meer dan 130 titels. Voor elk wat wils ;-) 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid