Uniek traineeship: Ontdek de Payroll Academy van Acerta | Student Life | Student.be

Uniek traineeship: Ontdek de Payroll Academy van Acerta

 

Payroll Academy bij Acerta

Ben je op zoek naar een eerste leerrijke werkervaring en heb je een passie voor HR, sociale wetgeving en payroll? Dan is de Payroll Academy van Acerta misschien wel iets voor jou. Hieronder geven we je meer uitleg over dit betalende traineeship. 

De Payroll Academy biedt een antwoord op de arbeidskrapte waar ook Acerta mee worstelt. Opleidingen en trainingstrajecten zijn niet enkel een motivator voor medewerkers, het is ook dé manier om profielen die onvindbaar zijn op de markt, zelf klaar te stomen. Dat is ook het centrale principe van de Payroll Academy. We rekruteren schoolverlaters of kandidaten met beperkte relevante ervaring maar met veel potentieel, een positieve ingesteldheid en een perfecte fit met de bedrijfswaarden. De kandidaten worden dus eerst grondig gescreend, en pas daarna verwelkomd bij Acerta voor de start van hun traject. 

De Payroll Academy kenmerkt zich door een uniek betalend opleidingstraject. De theoretische en technische opleidingen worden vrijwel onmiddellijk in de praktijk gebracht, onder meer door het toevoegen van een stageperiode in onze kantoren en/of bij klanten. Daarnaast worden de trainees intensief gecoacht en opgeleid in andere vaardigheden zoals projectmanagement, klantgerichtheid en attitude. Via dit uniek leertraject, en met de ondersteuning van ervaren professionals, stomen wij jonge talenten klaar tot volwaardige, enthousiaste payrollmedewerkers. Dit garandeert een brede en duurzame inzetbaarheid naar de toekomst toe.  

Voel jij je aangesproken door een uitdagend traject waarbij je op een autonome manier je kennis van payroll kan verruimen? Solliciteer dan hier!

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid