Verhuizen naar je eigen stek: een handige checklist | Student Life | Student.be

Verhuizen naar je eigen stek: een handige checklist

Telenet

Verhuis je binnenkort naar je eerste eigen stek? Telenet & Student.be geven je graag een handige checklist zodat jouw verhuis start met een goeie flow!

3 maand voor je verhuis

Géén stress, want je hebt nog een zee van tijd! Het ideale moment om wat inspiratie op te doen en jouw droominterieur al wat vorm te geven. Op sociale mediakanalen zoals Pinterest vind je een overvloed aan leuke ideeën! 

1 maand voor je verhuis

De verhuis komt nu toch stilaan dichterbij: tijd om alvast enkele praktische zaken te regelen zodat je over een maand zonder zorgen in je nieuwe stek kan intrekken!

 • Bestel je internet en Telenet tv op voorhand met fikse korting:​
  • Laat je persoonlijke gegevens achter in het bestelformulier
  • Wil je graag extra opties zoals Play, Play More of mobiele telefonie? Dat kan!
  • Kies je installatiemoment: duid de datum en het tijdstip aan die voor jou het beste passen.
  • Klaar is kees!
 • Kies een maatschappij voor water, elektriciteit en gasverbruik. Zo ben je zeker dat je na de vermoeiende verhuis een heerlijk warme douche zal kunnen nemen!
 • Kijk zeker ook al eens of je genoeg kartonnen dozen hebt om al je spullen veilig in op te bergen.

2 weken voor je verhuis

Hoog tijd voor… de grote kuis! Alles wat je de voorbije drie jaar niet hebt gebruikt, gedragen of zelfs bekeken… mag je afscheid van nemen #MarieKondoStyle. Je kan je oude spullen verkopen en zo nog een extra centje bijverdienen. 

Vul al enkele dozen met zaken die je niet dagelijks nodig hebt zoals decoratie, boeken, servies, … en zet een ‘survival kit’ opzij met wat kleren, badspullen en kookgerief.

Reserveer een parkeerplaats recht voor je deur voor de verhuiswagen! Deze kan je gemakkelijk op voorhand reserveren bij de stad of gemeente.

1 week voor je verhuis

Nu kan je er écht niet meer omheen: inpakken, inpakken, inpakken! Zorg dat je breekbare spullen in kranten of bubbelpapier draait. Schrijf ook telkens duidelijk op de dozen wat er precies inzit, zodat je niet urenlang moet zoeken tijdens het uitpakken. 

De week van je verhuis

Het is eindelijk zover! Helemaal klaar voor een nieuwe start in je eigen stek. Na al dat zwoegen en zweten is het tijd om volop te genieten van je eerste avond in je nieuwe thuis met een topfilm of serie. De installateur van Telenet komt alles gratis installeren op het afgesproken moment.  Een hapje, een drankje en je lievelingsfilm, klinkt perfect, toch? 

Student.be & Telenet wensen je alvast veel plezier in jouw nieuwe stek!

Wat te doen na je verhuis?

 • 4 weken later: Je hoeft je internet en Telenet tv niet op voorhand te betalen. Je krijg je eerste maandelijkse aanrekening later in de bus, mailbox of via Doccle. Tijd voor een spetterende housewarming? Check! Met Spotify kan je alvast een killer-playlist samenstellen! 

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Magazijnmedewerker Chemie

  SGS Startersjob
  2030 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Mechanieker Motoren

  SGS Startersjob
  2030 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid