Vertrek niet met lege handen! | Student Life | Student.be

Vertrek niet met lege handen!

Student.be heeft net een nieuwe applicatie ontdekt die erg nuttig blijkt te zijn voor studenten!

SIDEBOX verbindt mensen die iets ergens naartoe willen versturen met mensen die al een reis maken binnen België of in het buitenland.

Stuur, ontvang, of bezorg een pakket

SIDEBOX is een fantastische en betaalbare service als je spullen wilt versturen: bijvoorbeeld een IKEA meubel of een boek dat je had laten liggen in het huis van jouw ouders.

Sending or receiving a package is easy

 

SIDEBOX geeft je ook de kans wat geld te verdienen als je paketten bezorgt op weg naar school of naar huis bijvoorbeeld. Je kunt ieder transportmiddel gebruiken dat van pas komt om de paketten te bezorgen. 

wat geld te verdienen

SIDEBOX heeft de ambitie een bezorgdienst in het leven te roepen gebaseerd op een echte samenwerking tussen gebruikers….En we vinden het geweldig!

 

Ontdek meer

Je wilt hopper worden, of de kleren ontvangen die je per ongeluk bij jouw ouders hebt laten liggen? Voel je dan vrij om SIDEBOX te downloaden op IOS of Android.

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes en features, aarzel dan niet die te volgen op hun website en Facebook pagina.

 

 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid