Volg jij ook het pad van Brecht? | Student Life | Student.be

Volg jij ook het pad van Brecht?

Pensiontheker

Ontmoet Brecht. Een gloednieuwe en goedlachse starter bij Pensiontheker. Brecht is één van de starters die Pensiontheker introduceert tot de arbeidsmarkt om ervaring op te doen bij grote multinationals in de bank- en verzekeringssector.  

Zijn eerste stappen bij Pensiontheker? Dat laten we hem graag zelf vertellen.  

1. Ik leerde Pensiontheker kennen tijdens een gastcollege op mijn hogeschool 

“Eind 2019 gaf zaakvoerder Jeroen een gastcollege over het verzekeringslandschap in België op mijn hogeschool waar ik zelf bank en verzekeringen studeerde. Het was een interessant gastcollege en Jeroen zijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Ik heb zelfs nog nagepraat met vrienden over het belang van een goed aanvullend pensioenplan in België omdat het zo’n indruk had nagelaten. Op dat moment was ik nog niet bezig met het zoeken van een job, want ik was nog volledig gefocust op mijn studies.” 

2. It’s a match! 

“Begin 2020 contacteerde Fen mij via LinkedIn voor een eerste kennismakingsgesprek. Ik was toen nog overtuigd dat ik in de banksector ging starten. Het gesprek verliep echter zo vlot ik heel graag bij Pensiontheker wou beginnen! Ik was meteen op mijn gemak en begreep dat deze bedrijfscultuur mij helemaal lag. Ook het feit dat ik geen doorsnee kantoorjob zou doen, maar ervaring opdoe binnen verschillende projecten sprak mij aan. Ik geraak anders nogal snel verveeld.”

3. Diploma first 

Na een eerste kennismakingsgesprek volgde een finaal en open gesprek met zaakvoerder Jeroen. Hij zei: “Brecht focus je eerst op het behalen van je diploma en dan verwelkomen we je graag in ons team.”  “Wat een boost! Zo kon ik nog even volledig focussen op mijn studies.” 

4. COVID-19

Toen brak COVID-19 uit. "De start van een onzekere periode, zowel voor school als voor mijn verdere carrière. Gelukkig kreeg ik voldoende geruststellende telefoontjes van Fen zodat ik mijn focus op school kon behouden. Het was fijn te weten dat ik mij over mijn nieuwe job geen zorgen hoefde te maken. Er waren zo al zorgen genoeg.”

5. GO GO GO! 

“Uiteindelijk was ik onderweg naar mijn proclamatie met mijn contract reeds op zak. Wat een luxepositie tijdens deze vreemde tijden! Dit was ook enkel mogelijk door de vlotte onboarding bij Pensiontheker. Marijke en Charlotte hebben mij perfect opgevangen en ik kon meteen met mijn vragen bij hen terecht.”

“Kortom, mijn aanwerving en onboarding bij Pensiontheker verliep super vlot. Ik ben benieuwd naar het vervolg van mijn carrière en kijk uit naar het groeitraject dat voor mij ligt. Pensiontheker matchte perfect met mijn open en spontane persoonlijkheid wat mij ook weer benieuwd maakt naar de rest van mijn collega’s!” 

Brecht start begin augustus bij onze klant in Brussel. Word jij graag Brecht zijn nieuwe collega? Ontdek de openstaande vacatures onder dit artikel. 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid