Waarom een traineeship bij ORMIT net zoals een reis rond de wereld is | Student Life | Student.be

Waarom een traineeship bij ORMIT net zoals een reis rond de wereld is

Trainees bij ORMIT

Je bent afgestudeerd of studeert bijna af: wat nu? De grote bedrijven kamperen voor je deur. Stages, programma's voor jongtalenten en verschillende andere uitdagingen wachten op je. En bedrijven willen jouw hulp om hun droom waar te maken. Maar hoe zit het met jouw droom?

Door Catherine Brems, Head of Recruitment. Begon bij ORMIT als Multicompany Management Trainee.

Hoe zit het met jouw droom?

Misschien wil je eerst naar Nepal en de Mount Everest beklimmen, of de Majorelletuin in Marrakesh bezichtigen, of oerang-oetans spotten in Indonesië? Je wil avontuur en groeien als individu. Een reis rond de wereld is daarvoor de beste manier. Toch? Wel, ik ga er niet mee akkoord.

Ik stelde mezelf dezelfde vragen toen ik meer dan 7 jaar geleden afstudeerde. Ik heb Handelsingenieur gestudeerd waarvoor de mogelijkheden eindeloos waren. Zoveel bedrijven, zoveel sectoren, en zoveel functies. Daarom besloot ik om bij ORMIT te werken als Multicompany Management Trainee. Op die manier had ik de tijd om al deze zaken te ontdekken. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad!

"Een stage bij ORMIT is even uitdagend en avontuurlijk als een reis rond de wereld. Je probeert, ontdekt en leert om doelgerichte stappen te ondernemen die buiten je comfortzone liggen."

Meer ontdekken en leren over jezelf

Je komt in contact met verschillende rollen en werkt aan veel verschillende projecten. Je ontdekt en ontwikkelt je eigen talenten alsook je leiderskwaliteiten. Na een expeditie van twee jaar zal je een beter zicht hebben op waar je goed in bent, en wat je wil doen in je professionele leven. Ook leer je hoe je je talenten kan benutten om de grootste impact achter te laten. Ik heb persoonlijk vooral geleerd om assertiever te communiceren en om sneller mijn mening te uiten, ook als dat tijdelijk de goede vrede zou kunnen verstoren.

Stage bij ORMIT is niet zomaar een stage. Het is een reis voor wie meer uit zichzelf wil halen om een oprechte impact achter te laten. Je komt tot inzichten waar je anders jaren over zou doen. Ik weet nu bijvoorbeeld dat ik veel nood heb aan bevestiging. Ik heb ook geleerd hoe ik dat aan mezelf kan geven.

Wat is jouw volgende stap na je stage? Een job waar je van houdt! Tijdens deze avontuurlijke reis wordt je rugzak gevuld met inzichten die de basis vormen voor de rest van je carrière. Je vormt een netwerk van gelijkgezinde ORMIT'ers die even enthousiast zijn als jij om de bedrijfswereld te leiden en te veranderen. Onze coaches staan altijd klaar om je advies en feedback te geven. En geen paniek: zelfs na je stage zullen we je nog aanmoedigen om te blijven investeren in je groei als individu! Dat is de enige manier waarop je een sterke leider kan worden.

Klink ik iets te overtuigd? Dat klopt dan ook. Dankzij mijn eigen avontuur bij ORMIT heb ik een functie en een bedrijf gevonden die perfect bij mij passen en waar ik ook iets aan toe te voegen heb. Ik hoop hetzelfde voor jou.

Heeft Catherine je interesse opgewekt om ook als trainee bij ORMIT te starten? Bekijk dan snel de openstaande vacatures hieronder!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Multi Company Traineeship

  Ormit Startersjob
  1150 Sint-Pieters-Woluwe
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid