Waarom het inspire Young Graduate program van Xylos een goed idee is voor iedereen met interesse in IT? | Student Life | Student.be

Waarom het inspire Young Graduate program van Xylos een goed idee is voor iedereen met interesse in IT?

 
Jong talent is onmisbaar voor het succes van elk bedrijf. Dat heeft Xylos goed begrepen. Aan de hand van het Inspire Young Graduates Program investeren ze in jong talent dat vers van de schoolbanken komt! Dus ben jij bijna afgestudeerd en heb je interesse in een gevarieerde carrière in IT? Dan is het Inspire Young Graduates Program van Xylos misschien wel iets voor jou! 

Naast een eerste uitdagende job, krijg je er van Xylos een 3 maand durende modulair traject bovenop! Waaraan mag je je verwachten? Een programma waar persoonlijke begeleiding, samenwerking, training en leren centraal staan. 

Concreet zul je de kans krijgen om: 

  • Mee te lopen tijdens projecten
  • Je soft en hard skills aan te scherpen aan de hand van trainingen
  • Kennis uit te wisselen met experten uit de praktijk

Je maakt kennis met verschillende technologieën en kan zelf meebepalen in welke richting je wilt doorgroeien. Je hebt onder andere de keuze tussen strategisch advies en innovatieve oplossingen rond Digitale Transformatie, IoT, Cloud, Mobility, Office 365, Unified Communications, Infrastructure as Code en veel meer! 

Het programma gaat van start op 1 september 2018, aarzel niet en solliciteer nu voor de vacature hieronder.
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid