Waarom is een job in de verzekeringssector zo interessant? | Student Life | Student.be

Waarom is een job in de verzekeringssector zo interessant?

Een job in de verzekeringssector bied je daarom tal van kansen om de doelen in je leven te bereiken

Ben je klaar met je studie of heb je deze bijna afgerond? Dan ben je wellicht toe aan een nieuwe stap in je leven. Een auto, vriend of vriendin, huisje of tuintje? Oh wacht... een job! Inderdaad. Na je studie is het zoeken van een leuke job één van de volgende uitdagingen in je leven.

Een veilige back up in tijden van nood

Als je goed om je heen kijkt, is er weinig dat tegenwoordig niet verzekerd kan worden. Situaties waar mensen elke dag mee te maken hebben, brengen risico’s met zich mee.

Bijvoorbeeld als je je laptop vergeten bent op je kot terwijl je naar huis pendelt, naar kot fietst na een avond uit of de auto van je vader leent voor een weekend weg met vrienden. 9 van de 10 keer verloopt dat allemaal vlot, maar wat als je onverhoopt pech of schade krijgt? Hoe goed ben je dan verzekerd? Op zulk soort momenten wil je natuurlijk meteen je bijstand kunnen activeren of schade kunnen doorgeven via je mobiele applicatie, want je wil zo snel mogelijk weer verder met je leven.

Verzekeringen saai? Vergeet het maar!

Innovaties en nieuwe technologiën brengen nieuwe risico’s mee. Hoe die risico’s worden opgevangen, vraagt om nieuwe vormen van verzekeren. Jij kunt daaraan meewerken!

Ben je goed in het vlot nemen van beslissingen én het inschatten van risico’s? Dan ben je als Young Graduate perfect geschikt als schadebeheerder of onderschrijver voor auto-, brand- of arbeidsschade in de verzekeringsbranche. Samen met onafhankelijke verzekeringsbemiddelaars zoek je naar de beste bescherming voor de klant om alledaagse risico’s te dekken! Een specifieke verzekeringsopleiding is niet nodig. Wat werkelijk telt is jouw enthousiasme, nieuwsgierigheid en de wil om veel bij te leren. Je hebt een open blik op vandaag en op de toekomst. Dat zijn jouw troeven!

Afwisselende startersjob met goede voorwaarden

Dus, ben je op zoek naar een ambitieuze verzekeraar met interessante vacatures? Neem dan een kijkje op de jobwebsite van Fidea. Hier vind je tal van vacatures en kun je rekenen op een familiale bedrijfscultuur. Een job in de verzekeringssector geeft je naast de tal van extralegale voordelen, ook ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en dossiers zelfstandig uit te werken. Jouw kennis én expertise groeit op deze manier in rap tempo!

Zo zie je maar, verzekeringen zijn hot! Niet zo vreemd, want wij mensen houden van een veilige back-up. Een job in de verzekeringssector bied je daarom tal van kansen om de doelen in je leven te bereiken. Zo komt huisje, tuintje, boompje én een verzekerde auto wel heel dichtbij!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid