Waarom je carrière starten als accountant bij Flamée en Partners? | Student Life | Student.be

Waarom je carrière starten als accountant bij Flamée en Partners?

Accountant bij Flamée & Partners

Starten bij Flamée & partners staat garant voor een algemene opleiding van alle fiscale disciplines en een intense persoonlijke begeleiding door een mentor. Terwijl je bij grotere organisaties inhoudelijk vaak meteen wordt toegewezen aan één aspect van accountancy en fiscaliteit, krijg je bij ons de kans betrokken te zijn bij het klantendossier van A tot Z. Voor starters is dit vaak de ideale wijze om voor jezelf te ontdekken wat je graag doet, waar je sterktes liggen en waarop je later eventueel verder wil inzetten. Door breed en veelzijdig te werken, hou je je toekomstperspectieven maximaal open en verkrijg je, indien je wenst, een uitstekende voorbereiding voor het ITAA-bekwaamheidsexamen.  

Persoonlijk contact met je collega’s

Wat meteen opvalt bij het binnenkomen van het kantoor is de persoonlijke benadering, je bent bij ons  geen nummer in een grote organisatie. Er is een intens en persoonlijk contact tussen de collega’s onderling. Bovendien zijn de communicatielijnen met het bestuur kort. Dit laat ons toe snel te schakelen binnen een familiale context waar er naast het werk ook ruimte is voor persoonlijk welzijn en teamactiviteiten. 

 On-the-job learning

Flamée & partners is een groeiend kantoor en je krijgt als medewerker de kans om je met het kantoor mee te ontwikkelen. Je opleidingsmogelijkheden zijn uitgebreid; on-the-job training en ook de kans om via allerhande interne en externe seminaries je kennis te maximaliseren. In onze sector is het van belang snel te schakelen en proactief de markt te betreden. Hierdoor krijg je als medewerker de kans je eigen groei te stimuleren. Er zijn veel opportuniteiten… het is aan jou om ze te grijpen! Verantwoordelijkheidszin, initiatief en drive zijn dan ook elementen die alvast onze aandacht wekken tijdens een sollicitatiegesprek.

Starters bij Flamée en Partners: goede ondersteuning & een boeiend opleidingstraject

Flamée & partners combineert tot slot de voordelen van een kleinere organisatie met de structuur en ambities van een grotere marktspeler. We zijn ISO gecertificeerd en hebben KMO-portefeuille erkenning. Het kantoor hecht ook veel belang aan een goede HR ondersteuning. Zo worden er jaarlijks loopbaangesprekken georganiseerd, wordt er actief ingezet op het meten en opvolgen van medewerkerstevredenheid en retentie. Voor onze starters wordt een opleidingstraject voorzien en krijg je een meter of peter toegewezen die je integratie binnen de organisatie ondersteunt. 

Gedurende 6 maanden word je intensief begeleid en worden er op regelmatige tijdstippen feedbackmomenten voorzien. September is het startschot voor verschillende collega’s pas afgestudeerden. Door samen aan het traject te beginnen, ontstaat er meteen een groepsgevoel en collegialiteit die zich nadien doorheen de verdere loopbaan verderzet. 

“Flamée & partners is een familiale KMO met de ambities van een groot kantoor maar met aandacht voor de individuele medewerker, je krijgt er veel leerkansen en een generalistische opleiding”.

Hebben we je interesse gewekt? Bekijk alvast onze vacatures hieronder of neem contact op met ons via hr@flamee.be zodat we verder kennis kunnen maken!

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid