Werken in een écht team is gewoon top! | Student Life | Student.be

Werken in een écht team is gewoon top!

De 24-jarige Inne studeerde vorig jaar af als master in de Handelswetenschappen, in november startte ze als uitzendconsulente bij t-interim. Waarom Inne een topjob heeft? Student.be ging het haar vragen.

Hoe ziet het werk van een uitzendconsulente eruit ?

Mijn collega’s en ik gaan elke dag via verschillende kanalen op zoek naar de juiste kandidaten voor tal van openstaande vacatures. Ofwel bellen we die mensen op ofwel nodigen we hen uit voor een babbel op kantoor. Op basis van die gesprekken matchen wij talent aan vacatures. 

Wat is het leukste aan jouw job ?

Mijn team! Het is fantastisch om samen te werken met mensen die altijd voor je klaarstaan. Wij helpen elkaar en motiveren elkaar. Die aangename sfeer zorgt voor betere resultaten.

Ik vind het ook een absoluut pluspunt dat t-interim een werkgever is die durft te investeren in zijn mensen. Er worden regelmatig opleidingen georganiseerd én er zijn enorm veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Doorgroeien vind ik enorm belangrijk, ik denk ook nu al aan mijn toekomst.

Uit welk hout moeten jouw nieuwe collega’s gesneden zijn ? 

Hij/zij moet een echte doorzetter zijn. Het kan druk zijn op kantoor, maar er is ook zeker tijd om plezier te maken. 

Onze nieuwe collega moet gedreven zijn, enthousiast zijn en er altijd volledig voor willen gaan. Kom bij ons werken, kom mee kandidaten aan vacatures matchen en kom mee plezier maken!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid