Xylos, binnenkort ook jouw Great Place to Work? | Student Life | Student.be

Xylos, binnenkort ook jouw Great Place to Work?

Werken bij Xylos is werken bij een Great Place to work maar waarom?

Ben je net afgestudeerd en droom je van een job in de IT-sector? En dat in een unieke bedrijfscultuur waarin doorgroeimogelijkheden, passie en teamwork centraal staan? Dan ben je bij Xylos aan het juiste adres. Zo is het IT-bedrijf voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot een Great place to Work. Weet je ook waarom?

De waarden van Xylos

Xylos mag zich voor het tweede jaar op rij een Great Place to Work noemen. Zo kaapte het IT-bedrijf tijdens de gerenommeerde Great Place to Work Awards op 19 maart een prachtige 4de plaats weg. Het bedrijf valt voor het tweede jaar op rij in de prijzen omdat elke Xylosser er dag in, dag uit steevast inzet op de drie bedrijfswaarden: care, grow and passion.

  • Care = Bij Xylos dragen we niet alleen zorg voor onze klanten en hun eindgebruikers, ook voor onze collega’s. Niet de technologie, maar de mensen maken voor ons nu eenmaal het verschil.
  • Grow = Onze Xylossers zijn één voor één talenten die elke dag groeien, ervaring opdoen, elkaar aanmoedigen en elkaar stimuleren. 
  • Passion = Bij Xylos hebben we vooral veel goesting. Goesting om erin te vliegen, om bij te leren én om te groeien. Kortom, passie zit in ons DNA.

Xylos zoekt jong IT-geweld

Bij Xylos willen we iedereen die mee in ons avontuur en onze cultuur springt, inspireren en begeleiden richting succes, hoe complex de realiteit ook kan zijn. Spring jij ook mee?

Tijdens ons Young Graduates Program leren we je alvast alle kneepjes van het vak. Zo werk je samen met onze experts mee aan projecten bij klanten en schaaf je jouw technische vaardigheden bij tijdens verschillende trainingen. En jouw groei leggen we ook vast op papier. Zo krijg je een certificaat mee met je aangescherpte vaardigheden. Benieuwd? Lees er hier alles over of solliciteer voor het Young Graduate Program hieronder!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid