Xylos: één van de Beste Belgische werkgevers | Student Life | Student.be

Xylos: één van de Beste Belgische werkgevers

Waarom Xylos een van de beste Belgische werkgevers is

Eén voor één trotse medewerkers bij Xylos! Waarom? De IT-dienstverlener mag zich sinds 13 maart 2018 de 5de Best Place to Work noemen! Met deze prijs wordt Xylos erkend als één van de beste Belgische werkgevers in België. 

Het certificaat van Best Place To Work heeft Xylos te danken aan 3 waarden die hen maken tot wie ze zijn: ‘Care’, ‘Grow’ en ‘Passion’. Met deze waarden in het achterhoofd slagen ze er telkens in om hun team van 250 werknemers altijd op de eerste plaats te zetten! 

Care – Tevreden medewerkers

Dag in dag uit streeft Xylos ernaar een organisatie te zijn waar mensen zichzelf kunnen zijn en op een positieve, gezonde manier leven en samenwerken. Authenticiteit staat dan ook centraal en de mensen komen op de eerste plaats. Er heerst een open cultuur en vlakke organisatiestructuur waardoor iedereen heel gemakkelijk aanspreekbaar is. Dus geen Meneer en Mevrouw of U, maar enthousiaste collega’s die veel belang hechten aan teamwork. Xylos is ervan overtuigd dat niet de technologie, maar de mensen het verschil maken en dit certificaat is daar wederom het bewijs van. De selectie gebeurde namelijk op basis van een grootschalige bevraging bij de medewerkers (de Trust Index© van Great Place to Work) en de werkgevers (de Culture Audit© van Great Place to Work).

Grow – Investeren in jong talent

Bij Xylos zijn ze ervan overtuigd dat jong talent een belangrijke meerwaarde betekent. Ze worden als het ware voortgestuwd door het enthousiasme dat Young Graduates met zich meebrengen. Xylos richt hun aandacht dan ook uit naar de mens achter deze young potentials. Daarom investeren zij steevast in het Young Graduates Program, een praktijkgericht traject waarin jongeren: 

  • Professioneel begeleid worden. 
  • Zowel de nodige soft skills als technische skills aangeleerd krijgen.
  • Zelf kunnen kiezen in welke richting zij zich verder willen specialiseren.

Maar ook na het programma stopt het niet. Xylos blijft investeren door middel van nieuwe opleidingsmogelijkheden en het behalen van certificaten zodat je steeds mee bent met de recentste ontwikkelingen.

Passion - Work hard, Play hard

De juiste motivatie en attitude zijn essentieel om bij Xylos aan de slag te gaan. Hier werken ze vanuit het hoofd én het hart! Daarom zoeken ze ook medewerkers die zich elke dag sterk willen engageren om bij te dragen aan het succes van Xylos en hun klanten. Dankzij hun passie en betrokkenheid inspireren ze elkaar, elke dag opnieuw. Ze werken dus hard, maar ze hebben ook veel aandacht voor ontspanning hoor. Laten we zeggen dat het fun-gehalte hier hoog ligt. Zo organiseren ze talrijke evenementen om ervoor te zorgen dat hun medewerkers steeds met plezier komen werken.

Deze eer motiveert Xylos enkel om nog meer te blijven investeren in de organisatie door opleidingen en doorgroeimogelijkheden aan te bieden én vooral ook veel plezier te maken!


Solliciteren voor hun startersvacatures kan via de vacatures hieronder!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid