Zin in een sportieve en flexibele job?

koerier deliveroo antwerpen gent leuven mechelen

Is een leven zonder sport en lekker eten onmogelijk voor jou? Ben je op zoek naar een studentenjob die past in jouw leven en niet andersom? Dan is werken als bezorger bij Deliveroo precies wat je zoekt!

Jouw leven, jouw uren

Studeren, sporten, werken en dan nog eens sociaal leven… Student zijn is allesbehalve gemakkelijk. En al zeker niet wanneer je wekelijkse zakgeld dinsdag al op is na een stevig avondtje uit. De lessen zullen zich niet verplaatsen en vragen voor extra budget aan je ouders is niet altijd een optie.Waarom niet kiezen voor een job die zich aanpast aan jouw leven? Met de Deliveroo Rider App kies jij op welke momenten je wilt werken, wanneer het jou uitkomt en niet andersom.

Tot wel €20/uur

Deliveroo betaalt je voor iedere bestelling die je bezorgt. Hoe meer je bestellen je doet, hoe meer je dus kunt verdienen. Op drukke avonden kan dit bedrag oplopen tot wel €20/uur. Dan hebben we niet eens gesproken over het aantal calorieën die je terwijl hebt verbrand…

Wat met fooi?

Niets is leuker dan een klein bedankje van een tevreden klant. Alle fooien die jij tijdens een shift ontvangt (cash én digitaal), zijn enkel en alleen voor jou.

Referrals

Overtuig jij een vriend/vriendin om ook te fietsen bij Deliveroo, dan verdien je €100 en jouw vriend/vriendin €50. Cool, hé?

Fietsen doe je niet alleen

We kunnen je niet goed weer beloven, maar we kunnen je wel de juiste uitrusting bezorgen, waaronder kleding, helmen en tassen, zodat je iedere regenbui aankan. Bovendien krijg je als Deliveroo rider korting bij fietswinkels en lokale restaurants. Fietsen doe je bij Deliveroo nooit alleen, want we hebben een zeer actieve en betrokken rider community.

Neem het aan van onze rider Masha (22) uit Gent:

"Ik studeer momenteel om illustrator te worden, maar ik ben ook een circus artiest en als Deliveroo bezorger behou ik mijn lijn! Ik kan het ook combineren met mijn andere job als barvrouw en als tekenaar. Alle bikers komen samen op een bepaalde plaats en tijdstip bij de start van een shift en er is ook een bar waar Deliveroo de helft van al de non-alcholische dranken betaald. We hebben dus een plek om te schuilen aIs het slecht weer is. Ze proberen er echt een community van te maken, wat heel cool is!”  Lees hier meer getuigenissen.


Heb je een fiets en smartphone? Waar wacht je nog op? Meld je hier nu aan en begin al binnen een paar dagen!

Thumb 7c1413414f3244a53b41f625834a2fa23ab4c889