Zin om te werken bij de federale overheid? Selor organiseert een jobday voor | Student.be

Zin om te werken bij de federale overheid? Selor organiseert een jobday voor <-26-jarigen

Jobday overheid

Ben je jonger dan 26 jaar en op zoek naar een job? Selor nodigt je uit op de jobday van 23 april in Brussel. Op 23 april organiseert Selor een jobday voor <-26-jarigen. Een unieke kans om federale werkgevers te ontmoeten tijdens een sollicitatiegesprek, en, wie weet, met een contract naar huis te gaan!

Eerst en vooral, wat info over Selor: het is de toegangspoort tot de federale overheid. Of met andere woorden, Selor zorgt voor de rekrutering van alle federale personeelsleden: FOD’s, overheden, enz. Meer dan 150 federale overheidsdiensten en instellingen rekruteren via Selor. Er werken in totaal bijna 70.000 ambtenaren bij de federale overheid. Wil je een overzicht van de werkgevers? Klik dan hier.

Hoe kan je deelnemen aan de jobay:

 1. Tussen 9 en 23 maart: check op deze pagina alle vacatures die bestemd zijn voor jonge profielen (startbaanovereenkomsten). Solliciteer voor één of meerdere job(s).
 2. Op 23 april: neem deel aan de jobday en maak kennis met je toekomstige werkgever. 

De jobday biedt je een unieke kans om voor een job bij de overheid te solliciteren dankzij een snelle selectieprocedure (sollicitatie - gesprek - contract).

Tips om te solliciteren: 

 • Maak je persoonlijke pagina Mijn Selor aan en vul je cv in. Vergeet niet je diploma op te laden, of het attest van inschrijving op jouw school / unief als je laatstejaarsstudent bent.
 • Abonneer je op de newsletter van Selor: je ontvangt wekelijks alle nieuwe vacatures in jouw mailbox. Like ook de fanpagina van Selor op Facebook.

Bereid je sollicitatiegesprek voor! Probeer wat info te vergaren over de werkgever en over de job. Als je vragen hebt, aarzel niet om de persoon te contacteren die in de functiebeschrijving vermeld staat. Die persoon is er om je te helpen! Deze pagina op de website Student.be heeft ook een heleboel tips om je te helpen voorbereiden.

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Labotechnicus (m/v/x)

  Selor Startersjob
  1800 Peutie-Vilvoorde
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid