Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Gent

Daoust

Administratieve ondersteuning - 1 dag per week - M/V

 • Startdatum
  13-11-2017
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Daoust is een bedrijf op mensenmaat, dat door de jaren heen een structurele partner van de arbeidsmarkt geworden is, actief in de 3 regio's en in de 3 landstalen, met meer dan 250 vaste medewerkers.

Sinds zijn ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit. De menselijke en maatschappelijke waarden evenals de kwaliteit van de geleverde diensten zijn essentieel. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve selectieprocedure, waarbij kandidaten uitsluitend getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden.

Daoust werd opgericht in 1954 en is momenteel het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Het bedrijf is actief in de belangrijkste domeinen van de Human Resources via 6 afdelingen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Dienstencheques, Job Academy & Public Sector.

Functieomschrijving

Voor onze klant te Gent zijn we op zoek naar een student die 1 dag per week kan werken als ondersteunend administratief bediende.

De dag mag je zelf bepalen.

 

Profiel

- Goede kennis Excel

- Je bent punctueel en kan gestructureerd werken

We bieden aan

Een aangename job binnen een IT omgeving.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs