Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Brussel

Manutan

Administratieve studentenjob HR

 • Startdatum
  03-12-2018
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Nederlands: zeer goed Frans: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving


Manutan is marktleider in het leveren van artikelen en diensten voor kantoor-, magazijn en werkplaatsinrichting in België en Nederland. Met een team van gepassioneerde mensen zorgen we dagelijks voor de best mogelijke dienstverlening voor onze klanten via bezoeken, telefoon, chat, mail of webservices. We hebben alle kennis in huis om onze klanten te adviseren over producten, projecten tot het stroomlijnen van de inkoopprocessen van de gehele organisatie. Meer informatie? 

Functieomschrijving

Manutan stapt op 1/1/19 over op een nieuwe HR-software. Hier komen heel wat administratieve taken bij kijken: van het invoeren van alle informatie van onze werknemers in het nieuwe systeem, tot het digitalseren van de personeelsarchieven, tot het verzamelen van additionele informatie bij collega's mocht er iets ontbreken,.. Daarom zoeken we in de maand december naar een student die deeltijds (ofwel enkele weken voltijds beschikbaar) in december ondersteuning kan bieden op administratief vlak.

Profiel

We zijn op zoek naar een nauwkeurige student(e) die op zoek is naar een studentenjob in december 2018. Je kan je uren in samenspraak met de HR Business Partner regelen!

We bieden aan

Een flexibele studentenjob in de maand december in een leuk bedrijf, waarbij je een gevarieerd takenpakket kan opnemen. Je kan ofwel enkele weken voltijds aan de slag of deeltijds doorheen de maand!

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-09-01
  =job.status_text

  Junior Marketing Manager

  Upy Studentenjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: