Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Louvain La Neuve

Europages

Adminstratieve ondersteuning en Intern sales

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Nederlands: moedertaal
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

EUROPAGES is een Europees B2B-platform dat beschikbaar is in 26 taalversies. Het telt 3 miljoen bedrijven die ingeschreven zijn, voornamelijk fabrikanten, service providers, groothandelaren en distributeurs. Iedere maand gebruiken meer dan 2 miljoen unieke bezoekers, die uit de hele wereld afkomstig zijn, het platform om naar producten, services en leveranciers te zoeken.

Functieomschrijving

Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar Nederlandstalige en Franstalige studenten die zullen instaan ​​voor het contacteren van doelgerichte bedrijven om onze digitale oplossingen kort te presenteren en trachten om afspraken te krijgen. Mooie werkomgeving, kantoor in Louvain-La-Neuve, op een steenworp afstand van de UCL. Flexibele schema's: 9-12 en / of 13-16 (een of meer halve dagen of volledige dagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van de student)

Het hele jaar door, maar ook tijdens schoolvakanties.

Profiel

Je bent iemand die over commerciële skills beschikt en het Nederlands perfect beheerst Frans is een plus. Je bent dynamisch, ondernemend en houdt van uitdagingen.

Verkoop en telefonsch contact is voor jou een aspect dat je een boost geeft en je helpt te evolueren op professioneel en persoonlijk niveau, omdat het een bewijs is van je doorzettingsvermogen en een persoonlijkheid die de evolutie en de uitdagingen op prijs stelt.

 

We bieden aan

Een aangename werkomgeving, een dynamisch team, een vast salaris en regelmatige incentives (cadeaubonnen enz.)

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  programmation PYTHON

  MBA Micro Belgium Application Studentenjob
  1300 WAVRE
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: