Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Overijse

Gunnar Michielssen Training

Ambitieuze junior marketeer (Leuven)

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal Frans: goed Engels: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving


Gunnar Michielssen is als expert in digitale bedrijfscommunicatie een veelgevraagd trainer en spreker in België en Nederland. Via keynotes, webinars en klassieke trainingen helpt hij mensen en bedrijven om slimmer om te gaan met digitale communicatietools. Daarbij focust Gunnar vooral op de digitale cultuur, technische kennis en praktische vaardigheden van teams en hun medewerkers. Tot Gunnars klanten behoren de grootste bedrijven van België, waaronder heel wat banken en financiële instellingen, nutsbedrijven, federale, Vlaamse en provinciale overheden, grote ondernemingen uit de dienstensector en onderwijsinstellingen.

Functieomschrijving

Als junior marketeer krijg je verantwoordelijkheden met betrekking tot het uitbouwen en actief beheren van de klantendatabase, het uitwerken en implementeren van een marketingplan, het beheer van de website en het uitwerken en bewaken van de huisstijl doorheen de verschillende communicatie-uitingen. Je krijgt daarbij grote flexibiliteit qua werkuren, want je werkt van op je kot of van thuis uit met timesheets. Ideaal (maar niet noodzakelijk) is de student die bereid is als student-zelfstandige te werken op eigen ritme.

Profiel

Je studies hebben geen belang, wél je gedrevenheid en je interesse in marketing. Kennis van grafische software zijn een plus. Je kan écht zelfstandig werken. Je beschouwt deze studentenjob niet in de eerste plaats als een bron van inkomsten, wel als een mogelijkheid om in sneltreinvaart te leren hoe een kmo in België aan klanten komt en inspeelt op snel veranderende omstandigheden in covid-tijden. Een vlotte pen, perfect Nederlands en degelijke kennis van Frans en Engels zijn absolute pluspunten. 

We bieden aan

Flexibele studentenjob of job als zelfstandige student. Werken volgens eigen uren (wel met minimale beschikbaarheid per week). Mogelijkheid om zelf verschillende opleidingen te volgen én razensnel kennis te maken met de praktijk van kmo-marketing in België en Nederland.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs