Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Antwerpen

Argus Productions

Argus Productions zoekt sportliefhebber!

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Weekend
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Wat doet Argus Productions?

Argus Productions brengt sportliefhebbers bij de grootste (inter)nationale sportevenementen. Wij maken o.a. samenvattingen, slowmotion herhalingen en korte montages van de Topper en de finish van Wout van Aert. Dit alles produceren wij tijdens live uitzendingen, in de rol van LSM-redacteur. Ervaring met het systeem is niet nodig aangezien onze Academy jou de fijne kneepjes van het vak leert. 

 

Functieomschrijving

Wat ga je doen? 

-    Je reist af naar verschillende stadions waar je de herhalingen maakt van de sportwedstrijden die op dat moment live gespeeld worden. Je ervaart het evenement op een unieke manier die alleen Argus Productions jou kan bieden.     

-   Jij zorgt door het maken van samenvattingen en korte montages voor een extra beleving bij verschillende sportwedstrijden. Hierdoor kan de (te) late kijker thuis alsnog alles meekrijgen via een samenvatting die door jou is samengesteld.

-   Je maakt analyses van de wedstrijd in samenwerking met de bekendste analisten van o.a. Play Sports.

Profiel

De LSM-redacteur herkent zich in het volgende: 

-       Leergierig: Wij zijn op zoek naar iemand die nieuwe dingen wil blijven leren en in meerdere omgevingen aan de slag kan gaan. Je werkt namelijk niet vast op één locatie.

-      Uitgebreide kennis van verschillende sporten: Doordat je een echte sportliefhebber bent, weet jij wat essentieel is in de wedstrijd en kan je daardoor de perfecte herhaling of samenvatting maken. 

-      Beschikbaar in het weekend: Naast je studie doordeweeks ben jij in het weekend liever aanwezig bij de live wedstrijden, dan dat je thuis vanaf de bank meekijkt. 

-      Stressbestendig: Het maken van een live herhaling of het monteren van een samenvatting gebeurt onder een hoge tijdsdruk. Je durft knopen door te hakken als het erop aankomt

-    Aanpassingsvermogen: Je werkt regelmatig in een wisselende samenstelling en op nieuwe locaties. Jij kunt mee buigen in een dynamische omgeving.

We bieden aan

Argus Productions heeft jou veel te bieden voor je carrière, namelijk:

-         Door ons ‘Never Stop Learning’ principe word je continu bijgeschoold en ben je breed inzetbaar. Argus Productions is de enige organisatie in haar soort die een eigen Academy heeft. Ontwikkelen in de media doe je dus bij Argus Productions.

-     Argus Productions werkt met de grootste mediapartijen in België. Afwisselende opdrachtgevers en nieuwe uitdagingen met begeleiding vanuit onze Academy vormt onze mix naar succes.

-    Het is een baan die je prima kunt afstellen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Zo brengen wij jouw carrière in de media in een stroomversnelling.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Salespromotor gezocht

  Pepperminds Studentenjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: