Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Antwerpen

Fun voor Kids vzw

Begeleiders voor sport en speelweken en themadagen gezocht

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

'Fun voor Kids' is een organisatie die tijdens alle schoolvakanties activiteiten organiseert voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar en dit op verschillende locaties in het Antwerpse.

Al 8 jaar lang willen wij niet zomaar 'opvang' voorzien. We proberen steeds een gevarieerd en supertof programma uit te werken, aangepast aan elke leeftijd en telkens onder begeleiding van diplomeerde monitoren. Het gaat hier tenslotte om de vakantie-opvang van uw kind en daarvoor is enkel het beste goed genoeg!

Functieomschrijving

Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport- en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten of een leuke dag in een bepaald thema ter plaatse. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen of themadagen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog enthousiaste monitoren.

Profiel

Je bent een enthousiaste persoon met een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel en volgt een pedagogische opleiding (leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs).

We bieden aan

We bieden onze monitoren een correct contract met een leuke vergoeding! Deze vergoeding wordt per week gerekend en kan je nog verhogen door voor- en/of nabewaking te doen.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs