Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Hoeilaart

Solutio vzw

bijles geven

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

SOLUTIO is een organisatie voor professionele studiebegeleiding en studiecoaching. Wij helpen jonge mensen met studie gerelateerde problemen verder op weg, zowel op niveau van lager, middelbaar als hoger onderwijs.

Bij Solutio bieden we studiebegeleiding en -coaching op maat aan. We starten altijd met een oriënterend gesprek waarin we, in nauw overleg met de student en de ouders, op zoek gaan naar het meest geschikte traject. Hierbij wordt besproken waar de moeilijkheden precies liggen en wat de werkpunten zijn. Aan de hand van de geïdentificeerde noden wordt dan samen met de student een programma opgesteld en een geschikte coach toegewezen.

Functieomschrijving

Wij zijn steeds op zoek naar mensen die graag bijles geven aan kinderen en jongeren. Deze lessen kunnen één op één doorgaan, of in kleine groepjes.

Geef je graag je kennis door aan anderen? Help je graag kinderen en jongeren bij het studeren? Dan is dit iets voor jou. Je kan vanaf 1uurtje per week al bijlessen geven via onze organisatie. 

We bieden aan

Op basis van de vakken waar jij goed in bent, wijzen wij een geschikte leerling of student aan jou toe. De bijlesse kunnen online, bij de student thuis of in onze burelen in Hoeilaart door gaan. Bij betalen je 15 euro per uur dat je lesgeeft.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs