Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Antwerpen

My Sherpa

Bijlesgever/Coach aan huis voor TALEN (m/v) – Flexibele job met mooie vergoeding in regio ANTWERPEN

 • Startdatum
  01-07-2018
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

My Sherpa is leider in België voor schoolse ondersteuning aan huis. My Sherpa houdt zich bezig met het organiseren van bijlessen aan huis voor leerlingen uit het lager, middelbaar en hoger onderwijs. My Sherpa werd opgericht in 2006 en telt een team van 10 medewerkers en ongeveer 1500 coaches die deeltijds voor ons werken.

Functieomschrijving

Wat is jouw missie als coach bij My Sherpa?

Ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken, door aan elke leerling een aangepaste studeermethode aan te reiken en hen de nodige uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kan bijles geven voor een (of meer) van volgende vakken: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Chinees, Russisch, Chinees, Latijn, Oud Grieks.

Profiel

Jouw profiel?

Studeer je toegepaste taalkunde, meertalige communicatie of taal- en letterkunde? Studeer je een andere richting waarin één of meerdere talen een hoofdrol spelen? Is het spelen met taal echt iets voor jou? Ben je op zoek naar een studentenjob met een betekenis die jou voldoening kan bieden? Is het helpen van mensen altijd al een passie geweest? Zie je graag de mensen rondom jou evolueren?

Dan ben jij misschien wel de talencoach die we zoeken!

Als talencoach bij My Sherpa help je leerlingen, studenten of volwassenen een stapje verder in de taal waar ze het moeilijk mee hebben of zich graag in willen verbeteren.

Je bent iemand verantwoordelijk, dynamisch en vooral zeer gemotiveerd en je beheerst minstens één (of meerdere) van volgende talen goed: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans of Spaans.

Verder ben je ook geslaagd voor minstens het eerste jaar aan de universiteit of hogeschool.

We bieden aan

Wat bieden wij jou aan?

- Een lonende job met een mooie vergoeding voor enkele uren per week.
- Leerlingen begeleiden volgens jouw beschikbaarheden, bij jou in de buurt.
- Een professionele omkadering voor de organisatie en de opvolging van de lessen

My Sherpa biedt jou een kader en stelt je een uurrooster voor in functie van jouw beschikbaarheden (door de week/in het weekend, overdag en/of ’s avonds).

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs