Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Hasselt

Het Bijlesbureau

Bijlesgever kinesitherapie

 • Startdatum
  03-10-2018
 • Uurrooster
  Avondwerk
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Het bijlesbureau is actief in heel Vlaanderen. Wij zorgen voor studiebegeleiding op maat voor alle niveau's (lager, secundair, hoger en middelbaar onderwijs) en voor alle vakken (wiskunde, wetenschappen, talen, informatica, studiemethode, huiswerkbegeleiding, toelatingsexamen, specifieke vakken op hogeschool of universiteit, ...). Wij selecteren voor u de beste leraar op basis van vakkennis, locatie, beschikbaarheden en persoonlijke kenmerken. Bovendien zorgen wij voor een goede opvolging zodat de begeleiding vlekkeloos kan verlopen.
Onze missie: Het bijlesbureau wil ervoor zorgen dat elke leerling of student in de best mogelijke omstandigheden en tegen een betaalbaar tarief extra-schoolse studiebegeleiding op maat kan krijgen.

Functieomschrijving

Je geeft privé-bijlessen voor het vak kinesiologie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Profiel

student, jonger dan 25 jaar, verantwoordelijk, dynamisch en gemotiveerd

We bieden aan

een job voor die je perfect kan combineren met het studentenleven. Bovendien werken wij niet met een studentenjobcontract, dus je kan bij ons werken en ook nog 50 dagen als jobstudent werken. Het uurloon hangt af van het niveau van de leerling die je begeleidt en van de plaats waar de lessen doorgaan. Het tarief is rond de 15 euro.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Student boekhouden

  bouwstocks Studentenjob
  3600 Genk
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Koerier/pizzabezorger

  IL Colosseo Studentenjob
  3500 Hasselt
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: