Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

KORTRIJK

MANPOWER

Brand Ambassador (M/V/X)

 • Startdatum
  16-01-2020
 • Uurrooster
  Weekend
 • Talen
  Nederlands: moedertaal Frans: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Manpower is een trendy uitzenkantoor dat dagelijks wereldwijd mensen tewerkstelt. Wij hechten heel veel belang aan de toekomst en die begint bij JOU! Interesse in een leuke, afwisselende en uitdagende studentenjob? Dan is Manpower 'the place to be'!

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar 3 studenten om op Velofollies te werken als brand ambassador voor een sterk merk dat sportvoeding, dieet- en gezondheidsproducten ontwikkelt en produceert.

Profiel

Ben jij de sportieve (of minder sportieve) held die we zoeken? Dan vind je op 16, 17 en 18 januari 2020 je thuis op de beursstand van onze klant, waar je instaat voor het hartelijke onthaal van de beursbezoekers, het beantwoorden van vragen en het promoten van de producten. Samen met je collega-brand ambassadors zorg je voor een gemoedelijke, gastvrije sfeer op de stand. Je steekt bij voorkeur ook even de handen uit de mouwen bij de afbouw van de stand.

 

We bieden aan

Je krijgt de kans om deel uit te maken van een leuke, sportieve beurs en wordt daar bovendien mooi voor betaald. Een (h)eerlijke verloning mét maaltijdschecques zal jouw deel zijn! Meer weten? Aarzel niet om ons te contacteren! 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-11-01
  =job.status_text

  Grafische tijgers (m/v)

  EMAKERS Studentenjob
  8560 Kortrijk
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: