Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Gent

First In Line

BRAND & PROMOTION CREW

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

First In Line is gespecialiseerd in Project & People management voor evenementen in binnen & buitenland. Doorheen het jaar zijn we een vaste partner van enkele vooraanstaande evenementenbureaus, nightlife organisatoren en cateraars. Tijdens de zomer staan we daarnaast ook nog eens als partner op heel veel festivals om de organisatoren bij te staan met raad en daad in planning, crew, productie, financieel beheer, venue management, stock beheer, F&B analyse, … Kortom we bieden een zeer brede waaier van eventsupport, die we steevast combineren met onze jarenlange ervaring in crew management waardoor we onze klanten een complete oplossing kunnen bieden.

Functieomschrijving

Ben je een sociaal beestje met aandacht voor je taal en verleid je iedereen met jouw enthousiaste glimlach? Dan hebben wij jou nodig! First in Line is steeds op zoek naar promoboys & -girls en hosts & hostesses. 

Takenpakket? Promoboys & -girls verzorgen de promotie voor producten, merken of diensten. Hosts en hostesses zijn verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het onthaal, inchecken of registreren van bezoekers. 

Wat bieden wij? Een awesome team met toffe collega’s, amazing crewleden, toffe evenementen en natuurlijke een goede en correcte verloning.

Perfect match? Klik dan snel door naar http://www.firstinline.be/nl/inschrijven en registreer vandaag nog!

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs