Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

BOECHOUT

TPL (Transport&Project Logistics)bvba

Commercieel en operationeel medewerker nieuwe media

 • Startdatum
  01-09-2016
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal Frans: goed Engels: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

TPL (Transport & Project Logistics)  is een project expediteur, en internationale speler,  met een duidelijke focus op industriële projecten in utilitaire sectoren en energie verzorging. Om haar klanten beter te dienen werd een exclusief verpakkingsconcept  ontwikkeld READYBOX ®.

READYBOX® produceert en verkoopt exclusief (herbruikbare) plooikisten op maat, en (de)monteerbare kisten panelen.          Voor de industriële aankoper kan Readybox® een belangrijke economie realiseren op het verpakkingsbudget. IN september 2014 wordt een faciliteit geopend in Antwerpen voor maritieme (S.E.I.) verpakking die aan een bijzonder lastenboek moet beantwoorden.

Functieomschrijving

U bent vertrouwd (of bereid je hierin te verdiepen) met nieuwe media, contents managment, blogs,SEO,  linked IN, om zo de zichtbaarheid van TPL en READYBOX(r) te vergroten om zo de de inboundmarketing kracht van de website te verhogen . Dit is echter geen full time functie.

U  zal ongeveer de helft van uw tijd besteden aan het afwikkelen van bestaande opdrachten van TPL  en aan het opvolgen en van offertes en operaties, opvragen van vrachtprijzen bij rederijen en vervoerders.

Persoonlijk contact is zeer belangrijk; zo begrijp je en onderzoek je de  behoeften van de klanten en prospecten en ga je offerte opvolgen in frans, NL en engels.

 

Profiel

*  gemotiveerde schoolverlater m/v met een feeling en “goesting” voor een industriële BtoB omgeving met een goede taalbeheersing in een klein hecht  team (vlotte gesproken kennis van Frans en  Nederlands);

*   je bent een natuurtalent dat beschikt over uitstekende commerciale en operationele  skills en een positieve levenshouding om deze challenge aan te nemen in een familial klein team in een prachtige groene omgeving

*  Interesse voor de maritieme en transport wereld (expeditie)  is eveneens  een must  !

We bieden aan

Verdere opleiding is verzekerd om van u een succesvolle inside sales & operations officer te maken.  Werken geschiedt  in een prachtige groene parkomgeving aan de Steenen  Molen te Boechout (Konijnsberg)  (met goede verbindingen per trein, tram en bus.  U werkt rechtstreeks  samen met de manager van TPL  en READYBOX in een sterk groeiende kleine KMO.

Solliciteer telefonisch + motivatiebrief met uw c.v.

Te werkstelling in augustus en / of September/oktober

Mogelijke definitieve indiensttreding voor geschikte kandidaten

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Bar- en Zaalmedewerker

  A concept interim Studentenjob
  2060 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Student Lange Lozanna

  Carrefour Studentenjob
  2018 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: