Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Hasselt

GinTonicShop

Commercieel medewerker

 • Startdatum
  01-10-2017
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving


GinTonicShop is DE referentie in België en daarbuiten voor gin & tonic en in Hasselt zijn we een premium evenementenlocatie met unieke formules voor onze gasten.

Functieomschrijving


GinTonicShop is (dringend) op zoek naar studenten, oproepbasis, om onze teams bij Gintonicshop Antwerpen en Gintonicshop Hasselt te versterken! GinTonicShop is DE referentie in België en daarbuiten voor gin & tonic en in Hasselt zijn we een premium evenementenlocatie met unieke formules voor onze gasten. Wil jij graag deel uitmaken van ons dynamisch team? Solliciteer dan nu en vermeld zeker voor welke vestiging je wenst te solliciteren. Profiel: je bent minimaal 18 jaar, je spreekt Nederlands (andere talen zijn een plus), je kan overweg met courante pc programma's, je bent leergierig, je bent commercieel aangelegd, je bent vlot in de omgang, je deinst er niet voor terug om voor groepen te praten/acteren, je bent creatief, je ben beschikbaar 's avonds en soms in het weekend tijdens de winkeluren. Ons aanbod: een marktconforme verloning, extra legale voordelen, een overeenkomst op basis van oproeping, deel uitmaken van een jong & dynamisch team waar initiatief gewaardeerd wordt. GinTonicShop steunt gelijkekansenbeleid en diversiteit, iedereen is dan ook welkom om te solliciteren.

Profiel

Je bent minimaal 18 jaar, je spreekt Nederlands (andere talen zijn een plus), je kan overweg met courante pc programma's, je bent leergierig, je bent commercieel aangelegd, je bent vlot in de omgang, je deinst er niet voor terug om voor groepen te praten/acteren, je bent creatief, je ben beschikbaar 's avonds en soms in het weekend tijdens de winkeluren.

We bieden aan

Een marktconforme verloning, extra legale voordelen, een overeenkomst op basis van oproeping, deel uitmaken van een jong & dynamisch team waar initiatief gewaardeerd wordt.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-09-01
  =job.status_text

  kinderoppas aan huis

  private Studentenjob
  2930 brasschaat
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: