Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Brussels

Bobex.com NV/SA

Copywriter / E-Marketeer

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Bobex (www.bobex.be) is een zeer succesvolle marktplaats op het internet. Sinds 2000 is het Belgische Bobex uitgegroeid tot één van de grootste ‘lead generators’ in Europa. We zijn een soort omgekeerde eBay: gebruikers kunnen er gratis prijsaanvragen uitsturen, waarop betalende leveranciers reageren met offertes op maat. Op deze manier brengen we vraag en aanbod op een efficiënte manier samen. Ons bedrijf is heel sterk aan het groeien en wij zijn dringend op zoek naar copywriters om ons marketing team te versterken tijdens de zomer, in ons hoofdkantoor te Brussel.

Functieomschrijving

Functie

Binnen het team van enthousiaste marketeers, schrijf je zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor onze diverse online mediakanalen (websites, blogs, landing pages, sociale netwerken, reclamecampagnes, persberichten, enz). Je helpt ons vnl. met het schrijven van nieuwe pagina’s in onze vernieuwde website. Je doet opzoekingen naar bedrijfsprofielen en je werkt mee aan onze SEO (search engine optimization) projecten. Je maakt deel uit van het marketing team en werkt nauw samen met het IT team. Je analyseert steeds de resultaten van je acties en rapporteert aan de digital marketing manager.


Profiel

Je hebt een echt schrijftalent. Communicatie, creatief en foutloos schrijven, alsook het internet, zijn jouw passies. Je schrijft vlot leesbare teksten die duidelijk en correct zijn in het Nederlands. Je bent georganiseerd, resultaatgericht en hebt de discipline om projecten in detail af te werken. Kennis van Google Analytics, sociale netwerken, online conversie of SEO zijn uiteraard een troef. 


Aanbod

Wij bieden je de kans om even te proeven van het leuke werk bij een jong, dynamisch en internationaal team in de zeer boeiende internet wereld. Een aangename werksfeer in een bedrijf in volle expansie. Bij ons kan je echte hands-on ervaring opdoen, mét toegevoegde waarde voor je cv! Wij verwelkomen studenten de ganse zomer, voor periodes van 2 weken tot 2 maanden.

 

 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs