Terug naar alle studentenjobs

Thumb 057509bf68e0ec40131c74c69b8c0674c7522710

Studentenjob

Antwerpen

i.Revitalise

Customer Relationship Improvement

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: goed Engels: goed Frans: basiskennis
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving


I.Revitalise is het eerste B2B deelplatform voor hoogtechnologische apparatuur in de maakindustrie, onderhoudssector en onderzoekswereld. Wij bieden eenvoudige toegang tot technologie enerzijds, en verhoogde omzet voor eigenaars van deze middelen anderzijds. Voorbeelden zijn lasersnijmachines, 3D-meetbanken en thermische camera's.  https://youtu.be/O0P2EQDSLfo

Functieomschrijving


Voor deze studentenjob zoeken we iemand die onze CRM Hubspot kan verbeteren. Er is nog een oude database in Excel die overgebracht moet worden naar Hubspot. Data over de klant, diens bedrijf, contactgegevens, opvolging van de contactname, klasseren van leads, ... Hubspot biedt veel mogelijkheden die vandaag niet benut worden en die beter benut kunnen worden, maar dan is er een inhaalbeweging te doen. In het geval van een sterk commercieel profiel , kan deze opdracht ook uitgebreid worden naar sales en marketing m.a.w. contactname met de klant, voorbereiden en uitwerken van kortingsacties, mailings voorzien, social media posts. In dit laatste geval kan de opdracht uitgebreid worden tot 4 weken of zelfs de volledige zomerperiode. 

Profiel

Punctuele persoon die graag op een computer werkt. Optioneel: affectie met sales en marketing , commerciële ingesteldheid. 

We bieden aan

12€ per uur, een bureau bij boekhoudkantoor Agiver, persoonlijke begeleiding en coaching voor een aangename werksfeer met gezonde opvolging. Informeel bijpraten bij een frisse pint of cola na de uren en / of bij een stukje cake of tas koffie tussen de uren door. Hierbij krijgt de student inzicht in het ondernemingsplan van i.Revitalise. I.Revitalise is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf dankzij de combinatie van een CEO met technische en management ervaring in de militaire en civiele luchtvaart enerzijds en business angels met ondernemingservaring in industrie en IT anderzijds. 

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs