Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Aalter

Het Sporteiland VZW

Dansmonitor / -lerares

 • Startdatum
  08-04-2019
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Het Sporteiland VZW is een vzw die kwaliteitsvolle sportkampen verzorgt in Bottelare, Lemberge, Bellem, Aalter en Ursel tijdens de paas- en zomervakantie. Ons team van ervaren monitoren doet er alles aan om kinderen een onvergetelijke sportieve en/of creatieve vakantie te laten beleven. Neem gerust een kijkje op onze website om de sfeer op te snuiven.

Functieomschrijving

Tijdens de Paas- en/of zomervakantie gaat onze dansmoni aan de slag met een groepje van ongeveer 16 kinderen. Hij/Zij zorgt ervoor dat zowel jong als oud steeds weer een verrassende en plezante vakantie kunnen beleven. Met hun enthousiasme, creativiteit, gedrevenheid, humor en spontaniteit proberen ze elke deelnemer mee te nemen in een onvergetelijke kampervaring. Nieuwe danspasjes aanleren, een dansje voorbereiden en brengen, kennis maken met nieuwe vrienden, blijven bijleren, actief, bezig zijn rond dansen en vooral heel veel plezier maken. Daarvoor staat het Sporteiland met al zijn monitoren!

Profiel

danser(es) met ervaring in het geven van danslessen, (student) leerkracht lager onderwijs, (student) leerkracht lichamelijke opvoeding (LO), (student) leerkracht, monitorendiploma is een pluspunt.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-07-08
  =job.status_text

  Administratief bediende

  Manpower Deinze Studentenjob
  9800 GENT/KORTRIJK
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Winkel Medewerker

  Jobfixers Studentenjob
  9800 deinze
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: