Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Hasselt

Vylmer

Degustatie Verantwoordelijke - Provincie Limburg

 • Startdatum
  28-04-2017
 • Uurrooster
  Weekend
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  Yes
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Vylmer is een verfrissende aperitief met bitter-zoete smaak en fruitige toets.

Vylmer is een ambachtelijke aperitief uit de Provence, geïnspireerd op het recept uit de jaren ’50 van Madame Volmer en gemaakt van rosé wijn uit de Luberon, een distillaat van bittere en zoete appelsienen, rietsuiker en kruiden.

Vylmer is het geesteskind van Annelies Lefere. De ouders van Annelies kregen in de jaren ’70 het receptje van Madame Volmer mee naar huis na hun vakantie in de Luberon. Jarenlang bleef het verborgen… tot nu! 

Vylmer kan on the rocks of met tonic of als spritz gedronken worden (momenteel ondergaan we een naamsverandering van Volmer naar Vylmer).

Functieomschrijving

Om consumenten kennis te laten maken met Vylmer organiseren we elke zaterdag in verschillende provincies degustaties in drankenhandels en wijnspeciaalzaken.

=> Schuilt er in jou een commercieel talent? Ben je in het bezit van een rijbewijs en wagen? Ben je gedreven door menselijke contacten? En wens je deel uit te maken van een dynamisch team ? Neem dan zeker contact op met ons.

Profiel

Ben je 18+? Schuilt er in jou een commercieel talent? Ben je gedreven door menselijke contacten? En wens je deel uit te maken van een dynamisch team ? Neem dan zeker contact op met ons.

We zoeken gemotiveerde en mondige studenten om op zaterdag degustaties te verzorgen in drankenhandels en wijnspeciaalzaken, alsook om te helpen op beurzen. Gezien de verplaatsingen over de hele provincie Limburg zijn,is het noodzakelijk om in het bezit van een rijbewijs en auto te zijn.

 

We bieden aan

Je hebt de kans om mee te werken aan de lancering van een nieuw aperitief merk in een jong en dynamisch kader. En dit uiteraard tegen de wettelijke vergoedingen die van toepassing zijn alsook kilometervergoeding.

 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs