Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Geel

Manpower Herentals

Diverse studentenjobs in de Horeca

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen. Ook tijdens jouw studententijd willen wij jou helpen aan een toffe manier om je vrije tijd door te brengen en zo een centje bij te verdienen. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en Student. Welcome to a world of opportunity!

Functieomschrijving

Als horecamedewerker bij één van onze klanten in de regio ben je verantwoordelijk voor diverse taken. Zo zijn we op zoek naar zaalpersoneel, keukenhulp, afwassers, maaltijdbedelers, ijsverkopers... Afhankelijk van de job die je wil uitoefenen heb je een ander takenpakket. Wel bieden elk van deze functies de kans om een centje bij te verdienen in een toffe, aangename sfeer met fijne collega's en correcte verloning + extra's volgens barema's!

Profiel

Onze ideale kandidaat is een gemotiveerde werknemer die sociaal is ingesteld en op zoek is naar een uitdagende vakantiejob/weekendjob. Deze job staat open voor iedereen die over voldoende motivatie beschikt en zich voor de volle 100% wil inzetten. Zowel studenten met als zonder ervaring zijn welkom om te solliciteren! 

Let op! Voor sommige functies heb je een rijbewijs B nodig of moet je 18+ zijn. Wens je meer te weten over de verschillende functies, neem dan zeker contact met ons op!

We bieden aan

Wij bieden de leukste studentenjobs om jouw vrije tijd zinvol in te vullen en er een mooi centje aan over te houden! Ben jij klaar voor deze uitdagende, heerlijke en vooral toffe job? Dan ben jij de student die wij zoeken! 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Etudiant vendeur

  Canna-House Studentenjob
  1000 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Business developper

  Weenect Studentenjob
  1080 UCCLE
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • 2020-08-20
  =job.status_text

  Ambassadeur Marque UNI

  Micheu Henri Studentenjob
  1060 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: