Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

KORTRIJK

MANPOWER

Dringend gezocht: dynamische student (M/V/X) voor bijverdienste om van te likkebaarden!

 • Startdatum
  09-12-2019
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Manpower is een trendy uitzenkantoor dat wereldwijd dagelijks mensen tewerkstelt. Wij hechten heel veel belang aan de toekomst en die begint bij JOU! Interesse in een leuke, afwisselende en uitdagende studentenjob? Dan is Manpower 'the place to be'!

Functieomschrijving

Ben jij de volledige week van 9 december tot en met 13 december beschikbaar? Nog een financieel aanloopje nodig richting eindejaarsperiode? Dan hebben wij misschien wel net wat jij nodig hebt! Voor een heel tof, diervriendelijk bedrijf in de regio van Kortrijk zijn wij dringend op zoek naar een dynamische student die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

Je komt terecht in een jong, gedreven team waarmee je samen aan de slag gaat om de pakketjes die door de mensen thuis besteld werden op tijd onder de kerstboom te krijgen. Mede dankzij jouw inspanningen zullen honden en poezen overal in het land kunnen smullen van overheerlijke en bovendien gezonde natte én droge voeding! 
 

Profiel

Je hebt een hart voor huisdieren, toch wel een beetje spierballen (de grootste dierenvrienden bestellen pakketjes tot wel 35 kg!) en vooral heel veel goesting. 

We bieden aan

Een hele leuke tijdelijke opdracht in een jong, enthousiast team en veel nieuwe furry friends!

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs