Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Destelbergen

Gelezen & Goedgekeurd bvba

Energieke wandelaar voor huis-aan-huis bedeling

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Nederlands: basiskennis
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een Gents bedrijf met een passie voor cultuur. Onze hoofdbezigheid is het verdelen van affiches en folders met een culturele boodschap. Je ziet ons werk in het straatbeeld op aanplakpanelen, in horeca-zaken, in publikaders zowel op binnen als buiten locaties, op festivals, in onze displays, ... Daarnaast verspreiden we ook affiches voor notariële verkopingen. Ook doen we huis-aan-huis bedelingen voor overheid en non-profit organisaties. We werken vanuit ons kantoor en ons magazijn in Destelbergen. Van daaruit worden onze medewerkers dagelijks op pad gestuurd, met de wagen, de electrische bakfiets, de fiets of te voet om cultuur en bewonersinfo te verspreiden.

Functieomschrijving

Verdelen van overheids en non-prifit bewonerscommunicatie dmv huis-aan-huis bedeling in de regio Gent.

Profiel

Dynamische medewerker die zich niet laat afschrikken door het Belgische weer, graag door de straten van Gent wandelt en op een eerlijke manier het werk tot een goed einde brengt.

We bieden aan

Een leuke deeltijdse job waarbij zelfstandig en in groep kunnen werken, belangrijk is. Een variabel stelsel dat vrije invulling van uren toelaat. Fijne collega's die je met plezier wegwijs maken binnen onze wereld van papier.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-09-24
  =job.status_text

  Kinderverzorger

  Agilitas Gent Studentenjob
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: