Terug naar alle studentenjobs

Job placeholder

Studentenjob

Gent

Activate Gent

Face to face Marketing

 • Startdatum
  26-07-2017
 • Uurrooster
  Parttime overdag Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

EIN DE LIJK gedaan met de examens en opzoek naar een leuke bijverdienste voor de komende periode? Kom dan solliciteren bij Activate Gent Face to Face Marketing! Voordelen: - Zeer aantrekkelijk loon (basisloon + bonussen) Deze schommelen van 70€ tot 200€ op 5uren werk) - Jonge, leuke, ambitieuze collegas. - Flexibel. Kies zelf hoeveel dagen in de week je werkt. - Train je sociale vaardigheden. - Leuke projecten - Functie staat mooi op cv. / Veel doorgroeimogelijkheden, ook als student. - Work Hard Play Hard mentaliteit. Nadelen: - geen Interesse? Stuur me een Pb en wie weet kom jij in ons dynamisch team terecht!

Functieomschrijving

Wij sturen teams van studenten op pad om dan op locatie met hun team mensen face to face te overtuigen om zich in te schrijven voor een bekend project. Want het interessant maakt is dat je terecht komt in een team van +-50 studenten waardoor er een hele jonge en losse sfeer heerst. We werken met een basisloon met daarop een bonustructuur naar gelang hoeveel mensen je hebt kunnen inschrijven. Dat bedrag kan op 5 uur soms oplopen tot 200euro. Als je interesse zou hebben zou ik je graag eens uitnodigen op een klein kennismakingsgesprek zodat we eens kunnen kijken wie jij bent en wat de fuctie juist inhoud. Het enige wat ik van jou zou nodig hebben is jouw nummer/email/geboortedatum/woonplaats. Daarna bel ik jou voor een eventueel gesprek :) Indien er nog onduidelijkheden of vragen zijn kunnen we dat dan ook bespreken.

Profiel

Sociaal, vriendelijk, jong,

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

 • De best betaalde studentenjobs

  Wil jij graag weten welke studentenjobs jou het meeste voordelen opleveren? Wil jij weten waar het makkelijk te verdienen geld te rapen valt? Neem dan zeker eens een kijkje in dit artikel!

  Lees verder

 • Sollicitatietips voor een studentenjob

  Heb jij al gesolliciteerd, maar de job niet gekregen? Of is dit de eerste keer, en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dit artikel helpt jou met het bemachtigen van de jobs die jij graag wil do...

  Lees verder

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Medewerker

  Fitchen Studentenjob
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • 2018-02-01
  =job.status_text

  Sales Promotors gezocht

  Pepperminds Studentenjob
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: