Terug naar alle studentenjobs

Job placeholder

Studentenjob

Gent

Sylvie's House

Flexibele studenten gezocht voor poetsen in vakantiewoningen (en ev ontvangst van gasten

 • Startdatum
  07-12-2016
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Nederlands: zeer goed Engels: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Jong dynamisch en ambitieus bedrijf met verschillende vakantiewoningen en studentenhuizen te Gent. 

Functieomschrijving

Om onze crew uit te breiden zijn wij op zoek naar verschillende flexibele en enthousiaste studenten om mee in te staan voor het onderhoud (poetsen, lakens klaarleggen, het mooi en gezellig maken, vuilnis buitenzetten, ...)  van de woningen en eventueel de ontvangst van de gasten in onze vakantiewoningen te doen. De bedoeling is dat eerst een aantal maal mee komt poetsen, om het vervolgens alleen of met een andere student(e) te doen. 

 

 

Profiel

Het is voor ons heel belangrijk dat het werk heel goed wordt uitgevoerd, de netheid van de woningen is natuurlijk ons visitekaartje. 

Er zijn geen vaste uren (behalve in het begin bij de opleiding), waardoor je de mogelijkheid zal hebben om het werk zelf in te plannen (ik geef je door dat er tussen dan- en dan- gepoetst moet worden). 

Bovendien is het ook de bedoeling dat de studenten inzetbaar zijn om gasten te ontvangen en een rondleiding in de woning te geven. Talenkennis is een voordeel!

We bieden aan

Zegt het je iets om ons te vervoegen voor deze toffe flexibele job? Laat dan snel iets horen, we zijn dringend op zoek naar mensen!

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs