Terug naar alle studentenjobs

Thumb fcdf8d34d6222f4c57b06c268869a2a2c0151f93

Studentenjob

Kortrijk, Gent

ESTL nv

Gepassioneerde IT-er met kennis C++ en MySQL

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

ESTL is een dynamisch en innovatief bedrijf, gespecialiseerd in het analyseren van problemen en het uitwerken van realistische oplossingen. Hierbij maken we steeds gebruik van technische en wetenschappelijk onderbouwde methodes. ESTL laat passie voor techniek, wetenschap, nieuwsgierigheid en gezond boerenverstand naadloos in elkaar over gaan tot een op maat gemaakte oplossing.

Een overzicht van onze diensten en producten vindt U hieronder.

DIENSTEN

Verpakking

Onze verpakkingsdienst biedt u de volgende services aan:

Optimalisatie van palletstabiliteit
Schadereductie
Kwaliteitsaudits
Verpakkingsaudits

Homologatie

Type A gecertificeerd test labo volgens ISO 10725. Wij geven homologatietesten, documentatie en technische ondersteuning voor:

Toekenning van WVTA’s
Testen van technische eenheden
Bekomen van individuele goedkeuringen

Ladingzekering

Testen en advies rond uw ladingbeveiliging:

Wrijvingstesten
Dynamische voertuigtesten
Statische voertuigtesten
Vormstabiliteit ladingseenheden

Engineering

Het multidisciplinair ingenieursteam van ESTL is onder meer actief in:

Real-time metingen
Vermoeiingstesten & optimalisaties
Machineontwerp & optimalisaties
EEM-analyse

Kalibratie

Bij ESTL kan u terecht voor het kalibreren van diverse instrumenten. Onderstaande lijst geeft een overzicht van de mogelijkheden:

Krachtcellen
Koppelmeters
Momentsleutels
Manometers

PRODUCTEN

FEF-200

Heeft u zich ooit al afgevraagd hoeveel kracht een wikkelfolie, krimphoes of rekhoes uitoefent op de lading? De FEF-200biedt het antwoord op deze vraag. Dit mobiele toestel kan op eender welke pallet gemonteerd worden en vervolgens de krachten op 32 verschillende punten meten.

SPT-300

De shrink bundel vormt de “bouwsteen” van een ladingseenheid in de drankindustrie. Een afwijkende kwaliteit van deze “bouwsteen” leidt in vele gevallen tot transportschade en instabiele ladingen. Om het krimpproces continu te kunnen monitoren heeft ESTL de SPT-300ontwikkeld. Dit toestel maakt het mogelijk om de stijfheid van een shrink bundel in kaart te brengen.

FPT-750

Wikkelfolie is één van de meest gebruikte materialen om goederen op een pallet te zekeren. Folies zijn visueel moeilijk te onderscheiden nochtans zijn er heel veel verschillen te vinden in de mechanische eigenschappen van de folie. De FPT-750bootst verschillende facetten van het wikkelproces na en meet hierbij de materiaaleigenschappen. Op deze manier kunnen folies met elkaar vergeleken worden.

Functieomschrijving

Wij zijn opzoek naar een gepassioneerde student IT die reeds noties heeft van C++ en MySQL. Als gepassioneerd IT'er krijg je de kans om een werkervaring op de doen in de industrie. Je zal samenwerken met onze vaste IT-ontwikkelaars. Je krijgt een project toegewezen die je met de hulp van je collega/mentor tot een goed eind brengt.

Het project bestaat er in om een front-end voor een database te ontwikkelen. Deze front-end zal geschreven worden in C++ en ontwikkeld worden met behulp van Qt. De database is een MySQL database. 

Profiel

Wij zoeken studenten bachelor of master in een IT-richting die reeds een goede kennis hebben van C++ en een basiskennis van MySQL. Ervaring met de programmeeromgeving Qt is een pluspunt. 

We bieden aan

Wij bieden jou alvast:

 • Een boeiend project
 • Leuke werksfeer
 • Toffe collega's
 • Competitieve verloning

Er kan gerust gewerkt worden met flexibele arbeidsuren. 

 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs