Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Brussel

Open Up Distillery

Gin Bar - restaurant zaal/keuken

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Nederlands: basiskennis Frans: basiskennis
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn de enige warme stokerij in het Pajottenland, de Zennevallei en ver daarbuiten. Dit betekent dat we nog een echte distilleerketel hebben staan en dat we zelf onze alcohol maken op basis van landbouwgrondstoffen.

We produceren gins, jenevers, vodka en andere, alles vanaf de grondstof. Dit ambachtelijk proces is tijdrovend maar levert zo'n mooie producten op dat het al de inspanning waard is.

Functieomschrijving

We zoeken medewerkers voor onze bar/restaurant in de Heysel-paleizen tijdens de grote evenementen zoals autosalon en batibouw. We werken daar met een jong team van ± 10 studenten, veel sfeer, lekker eten en goeie gin/tonics...

Profiel

Heb je zelf wat ervaring in de horeca, ben je graag in contact met mensen, ben je klantgericht, vriendelijk en (zo goed als) tweetalig? Aarzel dan niet ons te contacteren. Het werk is voornamelijk tijdens de openingsuren van de beurs, dus vooral van 11uur tot 17uur of later bij nocturnes.

Keep up the Good Spirit

We bieden aan

Een leuke job tijdens de grootste evenementen in Brussel. Een tof team om samen mee door de 'rush' te geraken. Veel sfeer en een plezante werkomgeving.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-08-07
  =job.status_text

  PAB Assistente

  Agilitas Vilvoorde Studentenjob
  1500 Halle
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: