Terug naar alle studentenjobs

Thumb ad258964ed231551248e7f90ba7dec577e4a6a05

Studentenjob

Gent

Holy Guacamoly

Help ons mee een nieuw concept te lanceren!!

 • Startdatum
  01-08-2017
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend
 • Talen
  Nederlands: goed Engels: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1433926963323515&id=100001186743679

Holy Guacamoly is een totaal nieuw horeca concept gericht op take away en eat in. Onze menu bestaat uit burrito's , taco's , nacho's en salade bowls en is een leuk alternatief voor wie op zoek is naar een gezonde snelle hap in een gezellige en trendy setting. Voel je je geroepen om mee aan de basis te staan van de nieuwste horeca trend in gent aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij kijken er alvast naar uit om jou te begeleiden.

 

 

 

 

Functieomschrijving

Wij zoeken gemotiveerde studenten die een paar uur per dag/week deel willen uitmaken van een leuk team waar plezier op de werkvloer centraal staat. Je staat mee in voor de uitstraling van een totaal nieuw horeca concept in gent waar binnenkort iedereen terecht kan voor een snelle en gezonde hap "mexican californian style". Jobomschrijving bestaat vooral uit het klaarmaken en afrekenen van de bestellingen, aanvullen van frigo's en de mensen aansteken met jouw enthousiasme. Voel je je geroepen om mee aan de basis te staan van de nieuwste horeca trend in gent aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij kijken er alvast naar uit om jou te begeleiden.

 

 

 

Profiel

Ben je gemotiveerd om mee aan de basis te liggen van een nieuw concept aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Goedlachs en niet te serieus zijn helpt 😉

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  STUDENT MAGAZIJNIER

  Manpower Key Account Studentenjob
  9031 Drongen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: