Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Deinze

RecruitmentLAB

HR assistent

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Nederlands: moedertaal Engels: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Recruitmentlab stapt af van de traditionele patronen en processen binnen recruitment. Recruitmentlab werkt wel mee aan uw Employer Brand, maar legt de focus op Job Branding, aan de hand van intake gesprekken en een analyse van de doelgroep zorgt Recruitmentlab voor een persoonlijke beleving via de juiste kanalen en de daarbij horende data-analyse, om zo tot een compleet, efficiënt recruitment process te komen.

Functieomschrijving

Over Recruitmentlab

Recruitmentlab (B2B) werkt samen met partners uit de industriële en IT-sector (Atlas Copco, Worley, Daikin Belux, Yazzoom, UCast, Blendr etc.). 

Het platform Talent in Vlaanderen (B2C) gebruiken we om kandidaten aan te spreken met een technische achtergrond (ingenieurs en IT’ers) en in contact te brengen met onze partners en hun vacatures. Wanneer je een kijkje neemt op onze website zal je zien dat we verder gaan dan het typische interimkantoor waar wij de focus leggen op employer branding, content management en de kracht van conversatie. 

Wat ga jij doen? 

Sourcen maakt een groot deel uit van je takenpakket. Concreet houdt dit in dat je bepaalde typen kandidaten gaat zoeken via verschillende kanalen: jobboards (VDAB)

Linkedin,...

Belangrijk hierbij is dat je de juiste profielen herkent en de link legt met openstaande vacatures. Geen paniek als je hier nog geen ervaring mee hebt, ons team geeft je graag een stoomcursus om alles snel onder de knie te hebben. Linkedin is een uitdagend medium waar tone of voice en conversatie het verschil in gaan maken. Een vlotte pen en doorzettingsvermogen zijn hier dus zeker aan de orde.

 

What’s in it for you? 

Recruitmentlab is een jong bedrijf gelegen in het groen op wandelafstand van het mooie kasteel van Ooidonk in Deinze. Als student kom je hier in een klein en hecht team terecht van specialisten met een achtergrond in sales, rekrutering en marketing waar je elke dag wel iets van kan bijleren. Je zet je eerste stappen in de wereld van rekrutering onder hun begeleiding. Al doende leer je hoe je een CV moet beoordelen, hoe je keywords gaat bepalen aan de hand van een vacature en de praktische werking van Linkedin en VDAB. Naargelang hoe lang je bij ons werkt en je attitude kan je ervoor opteren om meer taken op te nemen (nadenken over andere jobboards, content schrijven voor de website, vacatures schrijven, flyeracties etc.).

 

Profiel

Ben jij je studies aan het afwerken en kijk je uit naar een carrière in de HR- of rekruteringsector? Dan ben jij misschien wel onze ideale nieuwe jobstudent! 

 

Wie zoeken we? 

We zoeken een student (hogeschool, universiteit, Syntra, …) die een mensgerichte opleiding volgt (HR, psychologie, communicatie etc.) en een carrière binnen HR of rekrutering ambieert. Onze klanten zijn voornamelijk in Vlaanderen gelegen dus kennis van Frans is niet nodig maar een vlotte babbel in het Engels is wel gewenst (zowel mondeling als schriftelijk). Een persoonlijke klik is zeker een must aangezien we een klein team zijn. Ben je assertief en heb je een goed gevoel voor humor? Dan heb je al een beentje voor!

We bieden aan

Studentenjob flexibel zelf in te delen.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Studenten winkel Gent

  Clinic Studentenjob
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: