Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Brussel

Co-Motion

Informant(e)s Autosalon 2020

 • Startdatum
  10-01-2020
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: goed Frans: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Co-Motion is een hosting & promo agency gestitueerd in de regio Leuven. Wij zenden hostessen, promopeople en ander evenementpersoneel uit over heel België. Co-Motion werkt samen met leuke merken zoals Harley Davidson, Nissan, Tao, Carlsberg, Mitsubishi, maar o.a. ook toffe bedrijfsevents. Hiervoor zijn we steeds opzoek naar studenten die willen werken als host/hostess, promoboy/girl voor verschillende acties, zoals: sampling of tastings, brand-activations en vooral hosting en onthaal. Ook zijn we steeds op zoek naar leuke studenten die willen werken op het Autosalon, of op regelmatige basis als receptioniste. Het is niet nodig om tweetalig (Nederlands - Frans) te zijn, en je moet niet beschikken over een rijbewijs. Dit kan wel een groot voordeel zijn in het aantal opdrachten dat je kan doen!

Functieomschrijving

Als informant(e) informeer je de mensen in het Nederlands én Frans over de wagen(s) die jou werden toegewezen. Je toont opties, overloopt alle eigenschappen, stelt een offerte op of registreert de gegevens van geïnteresseerden.
Hiervoor krijg je vooraf een betaalde opleiding van een aantal dagen tot een week.

Profiel

Je bent pro-actief, sociaal, gemotiveerd, stipt, betrouwbaar.

Je spreekt zeer goed Frans en Nederlands.

Je bent niet te verlegen om mensen aan te spreken en neemt initiatief.

We bieden aan

Je werkt in een hecht team, geweldige teamgeest. Unieke sfeer en beleving.
Je werkt lange uren en 7/7, maar plukt hier dan ook de vruchten van dankzij de vele overuren en overuren op zondagen. Op korte tijd kun je zo een mooie cent verdienen.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs