Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Vilvoorde

Jeugd, Cultuur en Wetenschap

JCW begeleider

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

JCW:

Is de afkorting van Jeugd, Cultuur en Wetenschap
is een landelijk erkende jeugdvereniging
Organiseert activiteiten voor 6- tot 30-jarigen
vertrekt vanuit de persoonlijke interesse en achtergrond van de deelnemers, waarbij hun eigen inbreng centraal staat

Hoe maak je tandpasta? Wat aten onze voorouders? Is er water op Mars? Waarom houden Finnen van de sauna? Wil je weten wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe ... dan zoekt JCW samen met jou het antwoord aan de hand van een leuke mix tussen cultuur en wetenschap.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar enthousisiaste en sociale vrijwilligers met interesse voor cultuur en/of wetenschap. Voor het begeleiden van onze activiteiten (kampen, dagactiviteiten, uitstappen, workshops, evenementen enz.)

Interesse om vrijwilliger-begeleider te worden bij JCW? We zijn steeds op zoek naar nieuwe mensen! Of wil je eerst gewoon nog wat meer informatie ontvangen hierover? Ook dat kan!

Vrijwilliger worden bij JCW kan vanaf het jaar dat je 16 jaar bent/wordt. Je kiest zelf welk engagement je wenst op te nemen, welke soort activiteiten jou het best liggen, en met welke regelmaat je die wil begeleiden. We ontvangen je met open armen, en helpen je bij je eerste JCW-begeleidingservaringen!

 

We bieden aan

JCW organiseert elk jaar twee vormingsweekends, begeleidt je als je een animatorcursus wil gaan volgen, reikt Oscar-documenten uit aan actieve begeleiders en organiseert ook jaarlijks een funweekend om zijn vrijwilligers te belonen voor al het werk van het voorbije jaar.

Per actviteit krijg je een vrijwilligersvergoeding van €10. Ook worden je veroesonkosten terug betaald.

 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs