Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Tongeren

Agilitas Tongeren

Jobstudent

 • Startdatum
  10-04-2019
 • Uurrooster
  Vakantiejob Parttime overdag Weekend
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Functieomschrijving

Wij zijn steeds op zoek naar jobstudenten voor verschillende klanten. Zowel voor weekendwerk als werk tijdens lesvrije dagen of enkel tijdens vakantieperiodes. 

Heb je interesse om aan de slag te gaan bij ZEB of liever bij een Action winkel tijdens de weekends? Wil je tijdens de zomer werken bij Plinius of zoek je een studentenjob als redder/onderhoudsmedewerker bij Sportoase? Promo-opdrachten in winkels of tijdens events, productiearbeid tijdens vakantieperiodes, poetsopdrachten in bedrijven, administratief werk gedurende een paar weken, tuinarbeiders, ... de mogelijkheden zijn eindeloos.

Profiel

Afhankelijk van de klant/opdracht uiteraard. Soms moet je 18+ zijn, soms moet je ook goed Frans of Engels kunnen, Nederlands is altijd een vereiste. 

Wat betreft studies > voor de productie is het uiteraard handig als je een technische richting aan het volgen bent, voor de administratieve opdrachten zoeken we meestal hogeschool of unief studenten. Voor anderen maakt het dan weer helemaal niet uit wat je aan het studeren bent, in principe maakt iedereen kans om aan de slag te gaan!

We bieden aan

De mogelijkheden zijn eindeloos, de opdrachten soms speciaal (al ooit chauffeur moeten spelen voor acteurs tijdens televisieopnames?).

Je kan je opdrachten combineren of als vaste student aan de slag gaan gedurende een gans jaar bij 1 bedrijf.

Maar allen hebben ze dit gemeenschappelijk: je gaat aan de slag via Agilitas, bent in orde én verzekerd en je krijgt een correcte en tijdige verloning. 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Marketingmedewerker

  EXOCOM Studentenjob
  3590 Diepenbeek
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • 2019-12-26
  =job.status_text

  Student receptionist(e)

  ASAP.be Studentenjob
  3700 Tongeren
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: